Doma Aktualno 46-letnik brez dovoljenja, oborožen, pod vplivom alkohola in drog

46-letnik brez dovoljenja, oborožen, pod vplivom alkohola in drog

Fotografija je simbolična.

Trboveljski policisti so bili včeraj popoldan poslani na intervencijo, kjer je kršitelj pozival znanca k pretepu. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ustavili tujega državljana

Policisti so imeli zvečer v postopku tujega državljana, ki je kršil cestno prometne predpise. Izrečena mu je bila globa.

Zagorski policisti so v jutranjih urah obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom na parkirišču. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik ponoči na naslovu Medijske toplice 1 poškodoval parkiran osebni avtomobil. Po dogodku je odpeljal s kraja prometne nesreče.

Popoldan so imeli v postopku 46-letnega voznika, ki je vozil vozilo Renault brez veljavnega vozniškega dovoljenja. V postopku je bilo ugotovljeno, da je oseba tudi oborožena, pod vplivom alkohola in prepovedanih drog. Vozniku so vozilo zasegli, prav tako orožje. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na OS Trbovlje in izdan tudi plačilni nalog.

Na Policijsko postajo Zagorje je najditelj prinesel obesek excite s tremi ključi, ki ga je našel v neposredni bližini semaforiziranega križišča na tržnici v Zagorju. Predmeti se hranijo na postaji, kjer jih lahko lastnik prevzame.

Ukradli so ji denar

Na zagorski policijski postaji se je zglasil občan in naznanil tatvino denarja s strani znane osebe. Po zbranih obvestilih bo na ODT Trbovlje podana kazenska ovadba.

V večernem času so bili policisti napoteni na Cesto Borisa Kidriča, kjer naj bi se nekaj kadilo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da so v stanovanjski hiši zakurili in se kadi iz dimnika. Kršitev ni bila ugotovljena.

Hrastniški policisti so včeraj ob 13. uri obravnavali tatvino denarja iz denarnice. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnico za 150 evrov.

Print Friendly, PDF & Email