Doma Aktualno DANES: Praznik rokometnih navdušencev vseh generacij

DANES: Praznik rokometnih navdušencev vseh generacij

Foto: arhiv RK Dol TKI Hrastnik

Za rokometne navdušence vseh generacij bo danes, s pričetkom ob 10. uri, potekal tradicionalni 18. mednarodni turnir Handball cup Zasavje 2017 – odprto prvenstvo Zasavja v mini rokometu v organizaciji RK Dol TKI Hrastnik.

Mladi udeleženci bodo igrali v dveh športnih dvoranah, in sicer v dvorani Dolanka na Dolu pri Hrastniku ter v športni dvorani v Hrastniku. Na turnirju organizatorji pričakujejo okrog 50 ekip mladih rokometašev iz Slovenije in Hrvaške. Finalni del bodo najboljši odigrali v matični dvorani Dolanka na Dolu pri Hrastniku.

Letos bo tekmovanje potekalo v dveh kategorijah fantov in deklet – letniki 2006 in 2007 ter mlajši. Vsi udeleženci turnirja, ne glede na rezultat, bodo prejeli medalje za svoje igranje na turnirju. Prve tri ekipe v vsaki kategoriji prejmejo še pokale, razglasili bodo najboljše peterke v vseh kategorijah.

Spustili balone z lepimi nagradami

Tudi letos turnir ne bo le tekmovanje, temveč tudi zabava. Organizatorji bodo poskrbeli za dobro počutje udeležencev (turnirske majice, tattooji, merjenje moči meta na gol, nogomet na milnici, spretnosti na simulatorju surfanja, na voljo bodo stojnice s hrano in pijačo ter dodatne različne animacije).

Na koncu turnirja bodo v vseh kategorijah razglasili najboljše peterke, med vse udeležence pa čisto za zaključek spustili balone z lepimi nagradami. Eden izmed klubov pa bo domov lahko odšel s čisto posebno nagrado – novim TV sprejemnikom. Tudi letos bodo pokale podeljevali znani športni gostje.

Print Friendly, PDF & Email