Doma 1+1=2 Darila za zagorske in trboveljske šolarje, v Hrastniku le tortica in sok

Darila za zagorske in trboveljske šolarje, v Hrastniku le tortica in sok

Darila “s trboveljskim pridihom”

V Trbovljah bodo letos posebna darila namenili vsem učencem, ne le prvošolcem. Ob vstopu v novo šolsko leto je Občina naročila unikatne zvezke “s trboveljskim pridihom”, pravijo. Učenci bodo zvezke prejeli prvi šolski dan, takrat pa jih bo z lepimi mislimi v nov razred pospremil tudi županja Jasna Gabrič.

V Zagorju poleg daril še velika zabava

Vsem zagorskim prvošolčkom, teh je 172, bo občina letos podarila šolsko torbo in knjigo Prav je – ni prav, župan pa jih bo ob prihodu v šolo prijazno nagovoril in jim zaželel uspešno šolsko leto. Prav posebno darilo zagorske občine pa je namenjeno vsem otrokom, tudi iz drugih občin. Po Evroparku bo otroke zapeljal turistični vlakec, posladkali se bodo s palačinkami, skakali na napihljivih igrali, otroci pa se bodo lahko zabavali tudi s Čuki in čarovnikom Gregom.

V Hrastniku obdarovanja ni, občina priskrbi tortico in sok

Hrastniška občina je edina, ki prvošolcev ne obdaruje. V dogovoru s šolo pa jim prvi dan polepšajo s tortico in sokom, pojasnjujejo.

Tako kot v preteklih letih bo župan Miran Jerič tudi tokrat na prvi šolski dan nagovoril vse učence hrastniške šole – leto izjemoma vse skupaj – otroke iz podružnične šole na Dolu in otroke iz matične šole v Hrastniku. “Seveda pa bo župan v svojem nagovoru še posebej prisrčno pozdravil prvošolčke, ki bodo prvič prestopili šolski prag in tako stopili na razburljivo pot novih dogodivščin in spoznanj” obljubijo mladim Hrastničanom.

Print Friendly, PDF & Email