Doma Aktualno Deževje že potiska skale in uničuje ceste

Deževje že potiska skale in uničuje ceste

Fotografija je simbolična.

Trboveljski policisti so v sredo sprejeli prijavo 33-letne občanke o nasilju v družini. O vseh zbranih obvestilih bo obveščeno tudi pristojno tožilstvo.

Na trboveljskem parkirišču sta se pripetili dve prometni nesreči, kjer sta voznika trčila v parkirana vozila in s kraja odpeljala ne da bi o tem obvestila lastnike vozil oziroma policijo. Za povzročiteljema še zbiramo obvestila, pravijo policisti v Trbovljah.

Včeraj je na območju Trbovelj pes ugriznil fanta. Kot pravijo policisti, lastnik, 68-letni občan ni primerno zavaroval svojega psa, ki je v roko ugriznil mladoletnika. Zaradi kršitve ZZZiv mu je bila izrečena globa.

Neznanci so v sredo iz zidov cerkve Sv. Ana v Šemniku (Zagorje) odtujili 7 metrov bakrenih odtočnih cevi, vredni okoli 200 evrov. Policisti pozivajo občane, če je kdo kaj videl, naj pokliče na 113 ali na lokalno policijsko postajo.

Zagorski policisti so dvema mladoletnima kršiteljema zasegli snov, najverjetneje gre za prepovedano drogo. Po analizi bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Policisti so včeraj zjutraj obravnavali vlom v žago Zagorje ob Savi, kjer je preko noči neznani storilec s primernim orodjem prerezal ključavnico obešanko na železni omari in iz nje odtujil dve motorni žagi Husqvarna. Z dejanjem je lastnika žage oškodoval za 800 EUR.

Včeraj so morali policisti intervenirati tudi v Kisovcu, kjer sta se v zasebnem prostoru sprla zakonca. Policisti so moškemu izdali plačilni nalog.

V poznih popoldanskih urah so bili policisti obveščeni o večji skali na glavni cesti na relaciji Zagorje -Litija. Do prihoda delavcev CGP so kraj zavarovali in urejali promet, delavci CGP pa so skalo ustrezno odstranili.

Večje količin dežja so na Eberlovi cesti v Zagorju pškodovale vozišče, vdrtino, ki je predstavljala nevarnost udeležencem v prometu pa so delavci komunale ustrezno zavarovali do sanacije.

Neljub dogodek se je pripetil v večernih urah, ko sta moška na terasi gostinskega lokala ponesreči prevrnila mizo in ob tem poškodovala steklo lokala. Sama sta obvestila policijo, z lastnikom lokala sta se naslednjega dne dogovorila o poravnavi nastale škode.

Print Friendly, PDF & Email