Doma Aktualno Divja vožnja motorista razburila občane

Divja vožnja motorista razburila občane

Poleg rednega dela so trboveljski policisti včeraj raziskovali vlom v klet, od koder je neznani storilec odtujil moško kolo znamke Scott Sportster F1, sivo črne barve s črnimi platišči.

Trgovka je včeraj na policijsko postajo prijavila krajo več prodajnih artiklov, policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Pošten občan je na PP Zagorje prinesel denarnico z dokumenti, ki jo je našel. Lastnika so našli in ga obvestili.

Policisti so prejeli prijavo o “divji” vožnji voznika motornega kolesa, ki pa ni bil izsleden. Kot pravijo, bodo sedaj še posebej pozornipozornost na objestno vožnjo motoristov in zoper kršitelje ustrezno ukrepali.

V večernem času so policisti intervenirali v Hrastniku, kjer je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da gre za lažno naznanitve prekrška, zato je bil prijaviteljici izdan plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Anonimni občan je prijavil glasno glasbo v lokalu v Kisovcu. Ob prihodu policistov je bil lokal že zaprt in kršitev ni bila ugotovljena.

Ponoči so policisti pri kontroli prometa ustavili voznika, ki je vozil neregistrirani osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Avto so mu policisti zasegli ter mu izdali plačilni nalog. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Lahke telesne poškodbe je utrpel delavec na gradbišču v Hrastniku, ki se je poškodoval na aluminijasti kritini. Porezal si je kolena, policija je bila obveščena.

Print Friendly, PDF & Email