Doma Šport Dobljani ugnali Zasavce

Dobljani ugnali Zasavce

Foto: NK Roltek Dob

17. krog Regionalna ljubljanska liga
NK Svoboda Kisovec : NK Roltek Dob(B) 1:4(1:2)FT

Kranjc Erik (7′) ; Avbelj Aleksander Sašo (23′), Plavšič Vajde Nik (45′),
Jemec Kocjan Kristjan (74′), Avbelj Luka (84′)
Glavni sodnik: Sojer Rok, 1. pomočnik: Bukovec Janko, 2. pomočnik: Kos Damjan

Članska B ekipa NK Roltek Dob je v 17.krogu Regionalne ljubljanske lige (4.SNL) gostovala v Kisovcu pri tamkajšnjem NK Svoboda Kisovec in “knape” zanesljivo ugnala z 1:4.

Tekma se ni pričela po načrtih Dobljanov in njihovega glavnega stratega Dušana Smolnikarja, saj so domačini povedli že v 7. minuti prvega polčasa, ko je v polno zadel Kranjc Erik. A to je bilo tudi vse, kar so pokazali sicer borbeni Zasavci, vsaj kar se rezultata tiče in doseženih golov.

V nadaljevanju premoč Dobljanov

Vajeti tekme so v roke prijeli Dobljani in v 23. minuti rezultat izenačili. Za 1:1 je gol dosegel Sašo Aleksander Avbelj. Do premora so “modri” iz Doba gostiteljem zabili še en gol ter rezultat v izdihljajih prvega polčasa obrnili v svoj prid. Za veselje Dobljanov je v 45. minuti poskrbel Nik Plavšič Vajde.

V nadaljevanju tekme pa je sledila popolna premoč Dobljanov, ki so upravičili vlogo favorita v tem dvoboju in zatresli mrežo domačih še dvakrat. Na zasavsko nogometno zelenico in sceno sta stopila “aduta s klopi” in poskrbela za “dobsko veselico”.

V 74. minuti je gol za povišanje na 1:3 zabil Kristjan Jemec Kocjan, v 84. minuti pa še za končnih 1:4 Luka Avbelj ter z soigralci poskrbel za visoko in zanesljivo zmago v Zasavju.

Gregor Horvatič

Print Friendly, PDF & Email