Doma 1+1=2 Več kot desetletje uspešnega dela Trboveljčanke

Več kot desetletje uspešnega dela Trboveljčanke

Gordana Vranešič

Ravnateljica Vrtca Trbovlje Gordana Vranešič je za svoje izjemno delo na področju vzgoje in izobraževanje prejela priznanje Združenja ravnateljic vrtcev Sloveniji.

Združenje takšno priznanje podeljuje zadnja tri leta in nemogoče ga je prejeti že po prvem mandatu. Gre namreč za priznanje, ki vključuje ravnateljsko udejstvovanje najprej v svojem vrtcu, kar je najpomembnejše, potrdi Vranešičeva, nato pa šteje še delo izven zidov domačega vrtca. Širjenje izkušenj kot mentorica, predavateljica na Zasavski ljudski univerzi in nenavsezadnje kot dobra vodja kolektivu domačega vrtca je priznanje prinesla v Trbovlje.

“Najprej moraš delati dobro v svojem kolektivu. Če vodiš dobro, strokovno in prijazno, so zaposleni zadovoljni in zadovoljni zaposleni delajo dobro.” (G. Vranešič)

Da je bila izbrana ravno Trboveljčanka Gordana Vranešič so določili njeni zaposleni in Združenje ravnateljic. Ravnateljica je zadovoljna in ponosna, da je prejela takšno potrdite dela v svojem tretjem in zadnjem mandatu. Drugo leto se bo namreč upokojila in vodenje vrtca predala svoji naslednici ali nasledniku. Še vedno pa bo ostala aktivna in svoje znanje ter izkušnje, če bodo nove generacije to želele, prenašala dalje.

Print Friendly, PDF & Email