Doma Aktualno En mesec hujšanja, shujšala pa le tam, kjer ni potrebe

En mesec hujšanja, shujšala pa le tam, kjer ni potrebe

Problem mnogih, tako kot tudi naše sogovornice, recimo ji Simona. K sreči je našla rešitev in prvi rezultati so več kot očitni.

Se vam je že zgodilo, da ste hujšali in shujšali le tam, kjer si tega ne bi želeli. Trebuh, zadnjica in boki pa so ostali enaki ali pa se vam zdi celo, da se je vse “obesilo” prav tja. Enako se je več let dogajalo Simoni, ki je preizkusila cel kup diet in različnih vadb. Na koncu je bilo enako, ali pa je imela še celo kakšen kilogram več.

Konfekcijska številka manj v enem mesecu

Barbara Leskovšek Polak

Rešitev je na dlani, pravi Barbara Leskovšek Polak iz Hrastnika. Hypoxi terapije se od ostalih telesnih aktivnosti razlikuje v tem, da razgrajuje maščobo na želenem mestu. Tiste z zaobljenimi stegni in zadnjico bodo tako z gibanjem porabile maščobo prav na tem mestu in ne na obrazu ali prsih – kakor se običajno dogaja.

Barbarine stranke so prve spremembe opazile že zelo hitro, že po prvih nekaj terapijah, nam ponosno potrdijo, ko obiščemo salon v Hrastniku.

“Da ne bo pomote” pošteno pove Polakova “brez pravilne prehrane in gibanja tudi Hypoxi ne bo naredil čudeža”. Je pa to idealna revolucionarna metoda za izgorevanje maščobe na kritičnih predelih, torej na zadnjici, stegnih, trebuhu in bokih.

Kako vse skupaj poteka najbolje pojasnijo v salonu, kamor lahko pridete zgolj po nasvet ali pojasnilo, kaj se tam sploh počne. Na kratko pa takole: Hypoxi je kombinacija učinkovite vadbe, inovativne tehnike in naravnega zdravilstva.

Med blagim treningom za izgorevanje maščob deluje izmenjava podtlaka in nadtlaka na različne dele telesa. Ob tem s pomočjo vakuuma privabljamo kri v t.i. kritične cone, kjer se kri obogati z maščobo. Stalno izmenjavanje podtlaka in nadtlaka pospešuje transport maščobe v mišice, kjer izgori kot energija.

Zakaj Hypoxi? Vodi namreč do rezultatov, ki jih ne moremo doseči z nobeno drugo metodo – zmanjšanje konfekcijske številke v samo 4 tednih. Povsem naravno in dolgotrajno.

V Hrastniku v Hypoxi Fit Agentu ponujajo kombinacijske pakete še z limfno drenažo in odstranjevanjem celulita. Zgolj klasični hypoxi pa traja 4 tedne (12 terapij) po trikrat na teden. Na začetku, na sredini in na koncu se telo in predeli telesa merijo, tako so rezultati jasni.

Ne pozabite na vadbo in prehrano!

Poleg že vsega naštetega pa Barbara tudi aktivno sodeluje pri vadbah v hrastniškem Partizanu. Njen mož Matevž Polak je vaditelj, ki skupaj z Iztokom Deželakom pripravlja boks in krožne treninge ob ponedeljkih in četrtkih ob 20. uri.

SORODNI ČLANKI:

FOTO: Edini v Zasavju in daleč naokrog

Prispevek je oglasno besedilo.

Print Friendly, PDF & Email