Doma Jaz tudi FOTO: Hrastniški invalidi ob prazniku KS Steklarna

FOTO: Hrastniški invalidi ob prazniku KS Steklarna

V četrtek, 8. junija so se aktivnosti pričele pred VDO Podkraj in tokrat je prvič potekalo ekipno  tekmovanje v kegljanju s kroglo na vrvici za pokal Krajevne skupnosti Steklarna. Sodelovalo je pet ekip v moški, ženski in mešani sestavi. Mešana ekipa DI Hrastnik v postavi Božo Brajer, Gričar Franc, Boris in Ljubomira Rižner je osvojila tretje mesto, drugo mesto so osvojili Pikadisti, najboljša pa je bila moška ekipa Društva upokojencev Hrastnik. Po razglasitvi rezultatov in podelitvi pokalov je sledilo druženje in kramljanje z željo, da se drugo leto spet srečamo ob tej zanimivi športni panogi.

V sredo, 14. junija 2017 je v prostorih Krajevne skupnosti Steklarna potekalo ekipno tekmovanje v pikadu. Tekmovanja  so se  udeležile tri moške in dve ženski ekipi, med katerimi je bila tudi  ženska ekipa Društva invalidov Hrastnik v postavi: Slavica Dvornik, Štefi Kaluder, Tehvida Spahič in Majda Korbar. Osvojile so tretje mesto. Boljši od naših deklet sta bili ekipi Društva upokojencev Hrastnik (moški), najboljši rezultat pa je dosegla ekipa Ribiške družine Hrastnik (moški). Najboljši posameznik v moški konkurenci je bil Sebastjan Bedenik s 792 točkami, v ženski konkurenci pa je bila najboljša naša članica  Majda Korbar s 683 točkami. Po razglasitvi rezultatov in podelitvi pokalov najboljšim je sledila malica in prijetno druženje.

V ponedeljek,19. junija 2017 pa je ob 16. uri potekalo ekipno tekmovanje v balinanju na balinišču Logar za pokal Krajevne skupnosti Steklarna. Sodelovalo je 6 ekip v moški, ženski in mešani sestavi. Sodelovala je tudi mešana ekipa Društva invalidov Hrastnik v postavi: Boris Rižner, Blaž Dvornik, Jožica Centrih in Vika Bajda, ki je zasedla nehvaležno četrto mesto na turnirju. V zelo razburljivem srečanju za tretje mesto z ekipo Društva upokojencev Steklarna smo ves čas srečanja imeli  vse pod kontrolo, vendar je  bila usodna zadnja krogla, ki je zmago spremenila v poraz in s tem oddaljila našo ekipo od stopničk. Zmagala je moška ekipa Društva upokojencev Dol (moški), druga je bila ekipa Krajevne skupnosti Steklarna, tretja pa ženska ekipa Društva upokojencev Steklarna.

Blaž Dvornik

GALERIJA:

Print Friendly, PDF & Email