Doma Šport FOTO: Odlični uspehi na turnirju 3. julij

FOTO: Odlični uspehi na turnirju 3. julij

V soboto, 1. julija je na domačem hrastniškem strelišču potekal že enajsti turnir v počastitev 3. julija, praznika rudarjev in občine Hrastnik.

Tekmovanja se je udeležilo petdeset tekmovalcev iz šestih različnih društev. Tekmovanje je bilo za domačine zelo uspešno, saj so kot najboljša ekipa na turnirju, poleg visokih dosežkov (osvojeni trije pokali in sedem medalj), osvojili tudi prehodno rudarsko svetilko, katero jim je predala lanska najboljša ekipa iz Kisovca. Ekipo so zastopali Valerija Tišler, Tomaž Pavlič in Špela Polak. Valerija je s 188 krogi nastreljala najboljši rezultat dneva in prejela posebno nagrado donatorja Tevel iz Kisovca – detektor plina. Tomaž je s svojim osebnim rekordom zasedel drugo mesto v kategoriji članov do 50 let. Pri članicah do 35 let je Špela osvojila tretje, Zala Logar pa četrto mesto.

Ekipa mlajših pionirjev je, pod vodstvom trenerja Vladimirja Mraka, v sestavi Žan Napret (posamezno tretji), Lučka Holešek (posamezno tretja) in Urška Tišler (posamezno četrta) osvojila drugo mesto. Žan Čeperlin je svoje prvo tekmovanje v konkurenci brez naslona zasedel drugo mesto.

Članica Mojca Vučilovski je stopila na najvišje stopničke in bila del ekipe, ki je osvojila tretje mesto. Ekipo sta zastopala tudi Danijel Lisec (posamezno šesti) in Drago Selič (posamezno štirinajsti).

V soboto bodo tekmovalci nastopili še v Mali Brezi na E-shot ligi, nato pa si bodo privoščili krajše počitnice. Za mlajše Hrastničane bo v času počitnic ob petkih organiziran tečaj streljanja s serijsko zračno puško.

FOTOGALERIJA:

Print Friendly, PDF & Email