Doma Fotogalerija FOTO: Predstavili so se na tržnici hrastniških društev

FOTO: Predstavili so se na tržnici hrastniških društev

Društvo invalidov Hrastnik se je 16. junija predstavilo na Tržnici hrastniških društev, organizacij in malih podjetij.

Tržnica je potekala v sklopu Poletnega festivala hrastniške knjižnice, ki ga že tradicionalno v sklopu prireditev občinskega praznika organizira Knjižnica Antona Sovreta Hrastnik. Na prireditvi, ki je potekala na prostorih tržnice, se je predstavilo preko 20 društev, organizacij in malih podjetij. Prireditev je na svoj prijetno hudomušen način vodil Matej Kaiser.

Približali so se občanom

Tako kot vsa leta poprej smo tudi letos poskušali obiskovalcem predstaviti pomen in aktivnosti DI Hrastnik. Pripravili smo razstavni material, od izdelkov ročnih del in osvojenih pokalov naših športnikov do letnih biltenov in koledarčkov. Z dobro voljo in informacijami o društvu smo predstavljali DI Hrastnik na stojnici od 15. pa vse do 19. ure. Naša stojnica je bila bogato založena in deležna kar precej pozornosti obiskovalcev. Nekatere je zanimalo delovanje društva, drugi so se bolj posvetili prelepim izdelkom ročnih del naših članic in članov, tretje pa so pritegnili osvojeni pokali naših športnic in športnikov.

V prijetnem vzdušju in navezovanju stikov s predstavniki nekaterih drugih društev je petkov popoldan naše društvo še za odtenek bolj približal našim občanom. In tega se veselimo.

Jerica Laznik

Fotogalerija:

Print Friendly, PDF & Email