Doma Šport Futsal reprezentanca se bo pomerila s Poljsko

Futsal reprezentanca se bo pomerila s Poljsko

Futsal AA Slovenija

Futsal reprezentanca Slovenije se bo prihodnji teden, v ponedeljek, 13. novembra, in v torek, 14. novembra, pomerila s Poljsko. Tekmi bosta v Zagorju ob Savi in Laškem.

Pripravljalni tekmi:

Zagorje, 13. 11.
Slovenija – Poljska (19.15)

Laško, 14. 11.
Slovenija – Poljska (18.30)

Vabljeni igralci:
Igor Bratić (KMN Oplast Kobarid), Žiga Čeh (Imola ITA), Kristjan Čujec (FK Dobovec), Alen Fetić (FC Litija), Matej Fideršek (Tommy Split HRV), Rok Mordej (FK Dobovec), Igor Osredkar (Makarska HRV), Damir Puškar (FK Dobovec), Tilen Štendler (Maccan Prata C5 ITA), Anže Širok (KMN Oplast Kobarid), Denis Totoškovič (FC Litija), Teo Turk (FC Litija), Nik Zajc (KMN Bronx Škofije).

Igralci na čakanju so: Vid Sever (FC Litija), Alen Mordej (KMN Bronx Škofije), Jaka Sovdat (KMN Oplast Kobarid), Dejan Bizjak (Lazio ITA) in Tine Kravanja (KMN Oplast Kobarid).
Selektor o ekipi in Poljski

“V tem zadnjem obdobju pred evropskim prvenstvom želim igrati s čim bolj enotno postavo. Bolj ali manj je jasno vse, dve ali tri mesta so še odprta. Zdaj si želim, da so nosilci z mano do konca evropskega prvenstva, da nadaljujemo z uigravanjem. Na sestavo ekipe vplivajo objektivni in subjektivni faktorji, tudi to pot ne bomo v povsem popolni zasedbi. Dilemo imam še okoli vratarja: malce se nakazuje, kdo bi bil lahko prvi, kdo drugi, a do EP je še daleč. Želim biti čim več z igralci, katerim želim, da so zdravi in da pridejo, saj se sliši malce smešno, pripravljeni na priprave, da bomo naredili lahko še več,”  je povedal selektor Andrej Dobovičnik.

“Videoanaliza je narejena, igralci bodo dobili ustrezne podatke. Poljska je dobra ekipa in v tem trenutku tekmec po meri, krasi jih čvrsta in agresivna igra, recimo, da so tehnično malce slabši kot mi. A so udeleženci evropskega prvenstva in pravi test za nas,” pa selektor nameni še nekaj besed Poljakom.

Print Friendly, PDF & Email