Doma Aktualno Hišna preiskava pri Trboveljčanu

Hišna preiskava pri Trboveljčanu

Fotografija je simoblična.

V petek so bili zagorski policisti obveščeni o vlomu v skladišče podjetja, iz katerega je nepridiprav odtujil manjšo količino odpadnega bakra. Policisti še zbirajo obvestila.

Prav tako v petek so lastniki prijavili tatvino artiklov v trgovini, storilca so zalotili pri delu. Ta je zbežal s kraja, artikle pa pustil v trgovini.

O grožnjah so bili obveščeni zagorski policisti v soboto. Opravili so razgovor z oškodovancem in sprejeli Zapisnik o sprejemu ustne kazenske ovadbe. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno pristojno tožilstvo.

V večernem času so še intervenirali v zasebnem prostoru, kjer sta občana poslušala preglasno glasbo, s katero sta motila sosede. Kršitelju je bil izrečen ukrep po zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Trboveljski policisti so v petek na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 63-letnem občanu zaradi suma posesti prepovedane droge. Pri hišni preiskavi so policisti odkrili eno sadiko konoplje, manjši steklen kozarec z osušenimi vrhovi konoplje in vrečko s približno 200 g posušenih delcev konoplje. Po prejemu rezultatov analize, bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo.

V soboto je voznik, ki je vozil preblizu desnega roba vozišča trčil v stanovanjsko hišo. Izrečena mu je bila globa.

V nedeljo so v Trbovljah policisti posegli pri sosedskem sporu, pri katerem so se udeleženci med

seboj tudi stepli, nato pa zoper drug drugega podali kazensko ovadbo. Po zbranih obvestilih bodo policisti podali kazensko ovadbo.

Print Friendly, PDF & Email