Doma Aktualno IGRA NA SREČO: Novi Captur, še bolj zapeljiv

IGRA NA SREČO: Novi Captur, še bolj zapeljiv

Še več možnosti osebnih prilagoditev, obljubljajo kreatorji novega Capturja. A že veste, da lahko dobite čisto svoj novi strešni kovček Renault s prostornino 400 litrov? Ste rojeni pod srečno zvezdo?

Vsak dan od ponedeljka 5. junija do petka 9. junija bomo na spletnem portalu ZON.si objavili en prispevek, ki bo vseboval tudi odebeljene nagradne besede ali besedne zveze. Zberite vse (zbirati bo treba od ponedeljka do petka) in se uvrstite v žrebanje za strešni kovček, ki ga podarja Avtohiša Malgaj Trbovlje!

V Trbovljah lahko preizkusite novega Capturja v Avtohiši Malgaj v Gabrskem.

Captur ohranja ključne lastnosti, ki so pripomogle k njegovi uspešnosti, tudi dvobarvno karoserijo. Možnosti za osebne prilagoditve so zdaj razširjene z dvema novima barvama karoserije, oranžno Atacama in oceansko modro, ter novo platinasto sivo barvo strehe. Kupci si lahko čisto svoj Captur izberejo iz ponudbe več kot 30 kombinacij.

Captur je povečal raznolikost svoje ponudbe s šestimi paketi notranje opreme v različnih barvah – slonokoščeni, oceansko modri, kapučino rjavi, rdeči, satiniranem ali patiniranem kromu – in petimi paketi zunanje opreme – slonokoščen, oceansko moder, kapučino rjav, rdeč in oranžen Atacama (za vijake koles in dekorativne trakove na vratih).

Svetlobni pečat v skladu z oblikovno istovetnostjo znamke

Novi Captur ima, tako kot ostali najnovejši modeli znamke, lahko vgrajene žaromete s svetilnimi diodami “Pure Vision” (glede na različico). Ta tehnologija poskrbi, da vas na cesti bolje opazijo. Dnevni luči s svetilnimi diodami razporejenimi v obliki nasproti obrnjenih črk C poskrbita za značilen svetlobni pečat Renaulta, vgrajeni pa sta v spodnji del odbijača. Luči zadaj prav tako vključujejo svetlobni pečat znamke, ki je viden podnevi in ponoči.

Bolj poudarjen videz križanca

Captur je bil preoblikovan z namenom, da se oblikovno približa svojemu velikemu bratu Kadjarju. Zdaj ima masko, ki je bolj podobna tistim na ostalih Renaultovih križancih, še posebno z dodano kromasto letvijo. Pod odbijačema spredaj in zadaj sta novi zaščitni oblogi, ki poudarjata pustolovski značaj Capturja.

Nepomična steklena streha

Od tretjega paketa opreme naprej je Captur na voljo z nepomično stekleno streho, ki zagotavlja izvrstno osvetljenost prostora za potnike. Ta streha je na voljo samo v kombinaciji z dvobarvno karoserijo.

Zberite napis, sestavljen iz 12 besed in ga skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov in telefon) od petka 9.6. 2017 do nedelje 11.6. 2017 pošljite na urednistvo@zon.si. V zadevo napišite MALGAJ. Žrebanje bo v ponedeljek 12.6.2017 ob 12. uri v Avtohiši Malgaj.

Splošni pogoji za nagradne igre

Pravila igre na srečo Malgaj – ZON.si

Print Friendly, PDF & Email