Doma Aktualno Iskali moške, ki so poizvedovali po kosovnih odpadkih

Iskali moške, ki so poizvedovali po kosovnih odpadkih

Fotografija je simbolična.

Zagorjanka je včeraj dopoldan obvestila policiste, da jo moti ropot, ki prihaja iz sosednjega stanovanja. Policisti na kraju ugotovili, da gre za vzdrževalno obnovitvena dela, zaradi česar ni bilo ugotovljenih elementov prekrška po zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Občani, previdno!

Zagorski policisti so bili napoteni na območje naselja Gora pri Pečah na območju Moravč, kjer so trije neznani moški stari med 40 in 45 let, ki so za vožnjo uporabljali osebni avtomobil sive barve, poizvedovali po kosovnih odpadkih. Policisti po pregledu območja vozila in oseb danega opisa niso izsledili.

Pri tem policisti opozarjajo občane, da naj bodo pri komuniciranju in stikih s podobnimi osebami previdni, saj pogosto nepazljivost in nevednost oškodovancev izkoriščajo za izvršitev tatvin in goljufij. Eden izmed osumljencev oškodovanca s pogovorom zamoti, ostali osumljenci pa izvršijo tatvine iz notranjosti stanovanjskih hiš in podobno. V primeru pojava takšnih oseb, naj bodo občani pozorni na registrske številke vozil in znamke vozil ter osebni opis oseb, podatke pa nato sporočijo policiji.

Delavec padel z lestve

V popoldanskem času so policisti intervenirali na območju naselja Kisovec, kjer se je občan nedostojno vedel. Zaradi kršitve določil 1. odstavka 7. člena ZJRM je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Trboveljski policisti so obravnavali delovno nesrečo, kjer se je poškodoval delavec, ki
je padel z lestve in se lahko telesno poškodoval. O zadevi bo obveščeno pristojno tožilstvo s poročilom.

Hrastniški policisti so včeraj ob 22.50 intervenirali v Zagorju zaradi glasne glasbe. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Ob 23.30 pa so policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Print Friendly, PDF & Email