Doma Aktualno JUTRI: 10 krogov za 10 nasmehov za družino v stiski

JUTRI: 10 krogov za 10 nasmehov za družino v stiski

Takole so tekli na lanski prireditvi.

10 krogov za 10 nasmehov, slovenski športno humanitarni projekt Društva Vztrajaj – Never give up, se tudi letos začenja v Trbovljah. Potekal bo jutri, 25. maja, na nogometnem stadionu Rudar, od 16. do 20. ure.

Udeležencem ni treba teči, bo pa v vsakem kraju član društva pretekel 42 kilometrov. Za zasavsko družino v stiski bo tekel Mitja Duh.

Za koga bodo tekli letos

Letos bodo sredstva zbirali za štiričlansko družino, ki živi v revščini. Mati ima sladkorno bolezen in levkemijo, trenutno je invalidsko upokojena. Oče ima prav tako zdravstvene težave in je težje zaposljiv. Oba otroka imata posebnosti, starejši ima večje težave v razvoju, mlajši je avtist.

“Vaša pomoč se šteje kot prispevek v vrednosti 10 evrov za odrasle ali 5 evrov za otroke. V zameno za to vas čaka darilna vrečka in osebno zadovoljstvo, da boste pomagali tistim, ki so pomoči potrebni,” pravijo organizatorji.

Sodelovali bodo tudi VDC Zagorje, DPM Trbovlje, Plesna skupina mažoret Trbovlje, Delavska godba Trbovlje, Core-ex – vodena vadba zumbe s Tino Kos, ŠD SPIN Izlake – vodena vadba z Igorjem Trampužem, Atletski klub Rudar Trbovlje – poligon za otroke, Društvo Beast bars – vadba na fitnes napravah, Rdeči križ Slovenije, območno združenje Trbovlje, Zdravstveni dom Trbovlje – zdravstveno vzgojni center, Smučarsko društvo Trbovlje, Bodifit center in društvo Humanitarka.

Print Friendly, PDF & Email