Doma Aktualno Kdo bo novi trboveljski koncesionar

Kdo bo novi trboveljski koncesionar

Po 20 letih se je iztekla koncesija podjetja SOP Trbovlje, ki je v Trbovljah skrbelo za izobešanje zastav in plakatiranje.

Novega izvajalca išče občina Trbovlje z javnim razpisom za pridobitev pravice oglaševanja in obveščanja ter izobešanja zastav na javnih površinah in objektih, v lasti občine Trbovlje. Objekti za oglaševanje in obveščanje se oddajajo v štirih sklopih: mali plakatni panoji na 18 lokacijah, 3 lokacije za oglasna mesta za čez cestne transparente, 70 drogov javne razsvetljave za nameščanje obešank in sklop izobešanje zastav.

Koncesija po novem za 5 let

“20 let je zelo dolga doba, zato bomo pravico oglaševanja in obveščanja po novem podelili za 5 let. Želimo si čim bolj konkurenčne cene,” pravi trboveljska županja Jasna Gabrič.

Izbrani izvajalec bo plačeval nadomestilo oziroma najemnino. Minimalna najemnina (cene so brez DDV) za plakatna mesta znaša 50 evrov mesečno, za čez cestne transparente 30 evrov mesečno, za drogove javne razsvetljave pa 2 evra mesečno na drog. Maksimalna cena enkratnega izobešanja in snemanja zastave je 2,50 evrov brez DDV.

Razpis je odprt do 11. decembra. Izbrani izvajalec pa naj bi z delom začel 1. januarja 2018.

SORODNI ČLANKI:

Zakaj so zastave v Trbovljah dražje kot v Zagorju

Print Friendly, PDF & Email