Doma Aktualno Kdo vas pričaka, ko se odpro vrata

Kdo vas pričaka, ko se odpro vrata

Vili, Maša in Dejan vam predstavijo, kaj njihovi jekleni konjički zmorejo.

V trboveljski Malgajevi avtohiši vas vsak dan sprejme in pozdravi cel kup prijaznih obrazov. Obiskali smo avtohišo, kjer vas bodo v svet Renaultovih vozil zapeljali Vili, Maša in Dejan.

Za obiskovalce, ki bi radi vozila odpeljali po okoliških cestah so v avtohiši na voljo modeli Clia, Megana, Kadjarja, Talismana, Novega Capturja, v kratkem pa kot že obljubljeno v Trbovlje prihaja tudi Koleos. Velika izbira novih in tudi rabljenih vozil, ki še tako zahtevnega kupca ne pusti ravnodušnega.

Vsak dan od ponedeljka 5. junija do petka 9. junija bomo na spletnem portalu ZON.si objavili en prispevek, ki bo vseboval tudi odebeljene nagradne besede ali besedne zveze. Zberite vse (12) in se uvrstite v žrebanje za strešni kovček, ki ga podarja Avtohiša Malgaj Trbovlje!

Vodja prodaje Renault, Vili Medvešek.

V Trbovljah imajo ves čas na zalogi od 20-30 novih vozil, še nekajkrat toliko po Malgajevih poslovalnicah v Sloveniji. Kar preprosto pomeni, da vas vaše sanjsko vozilo morda že čaka in to čisto blizu. Seveda pa lahko svoje vozilo tudi naročite in nanj počakate malce dlje. “Nova vozila ves čas naročamo, zato se lahko zgodi, da si izbereš vozilo z določeno opremo in kot nalašč to vozilo pride v našo hišo že po nekaj dneh” pojasnjuje vodja Renault prodaje Vili Medvešek in vseeno poudarja, da gre v takem primeru pač za naključje. Sicer se na vozila, ki niso na zalogi včasih čaka tudi po več mesecev.

V prodaji vas sprejmejo vsak dan med 8. in 18. uro, ob sobotah do 13. ure. Servis je odprt nekoliko prej, od 7.30 do 18., ob sobotah pa tako kot prodaja od 8. do 13. ure.

Sašo in Bojan sta dela Renault servisa.

Servisno osebje se trudi, da bi bili čim bolj fleksibilni, nam zaupa Sašo Škrbec in vedno iščejo način, kako čim bolj ugoditi svojim strankam. Ponavadi je tako, da pridejo vsi naenkrat, opisuje Sašo, in vsem se mudi. A še vedno smo našli rešitev – ali z nadomestnim vozilom, ali s prevozom ali kakorkoli. “Če se hoče, se da” verjamejo pri Malgaju in verjetno se prav zato lahko ponašajo s takšno dolgoletno tradicijo.

Zberite napis, sestavljen iz 12 besed in ga skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov in telefon) od petka 9.6. 2017 do nedelje 11.6. 2017 pošljite na urednistvo@zon.si. V zadevo napišite MALGAJ. Žrebanje bo v ponedeljek 12.6.2017 ob 12. uri  v Avtohiši Malgaj.

Splošni pogoji za nagradne igre

Pravila igre na srečo Malgaj – ZON.si

Print Friendly, PDF & Email