Doma Aktualno Motorist pozabil čelado

Motorist pozabil čelado

Fotografija je simbolična.

Pred Zdravstvenim domom v Trbovljah je občan našel črno motoristično čelado. Lastnik jo lahko prevzame na PP Trbovlje.

Policisti so bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal na območju Trbovelj, kamor je neznanec vlomil skozi vrata iz notranjosti pa odtujil denar in alkoholne pijače. Nastalo je za nekaj več sto evrov škode.

V večernem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti 27-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je izgubil oblast nad vozilom in trčil v obcestno svetilko. Pri tem sta se voznik in sopotnik lahko telesno poškodovala. Povzročitelju je bila izrečena globa.

Na Policijsko postajo Zagorje se je zglasil občan, ki je 25. 8. 2017 z osebnim vozilom na relaciji Podkum – Zagorje ob Savi povozil kamenje, ki je bilo na regionalni cesti in pri tem je poškodoval svoje vozilo.

Neznanec je v Zagorju poškodoval podboje vhodnih stanovanjskih vrat.

Policisti so bili obveščeni, da je v stanovanjskem bloku v enem od stanovanj že tri dni ključ na zunanji strani vhodnih vrati, na trkanje pa se nihče ne odziva. Policisti so ob vstopu v stanovanje ugotovili, da je to prazno in lastnika izsledili v bolnišnici.

Na PP se je zglasila občanka in naznanila kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru s strani partnerja. Po vseh zbranih obvestilih so policisti kršitelju izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email