Doma 1+1=2 Na GESŠ Trbovlje imajo talent

Na GESŠ Trbovlje imajo talent

Dijakie naše šole so 15. maja že tretjič izvedli prireditev GESŠ Trbovlje ima talent.

Kot svoj projekt pri predmetu Kreativno podjetništvo smo ga organizirale tri dijakinje 2. letnika gimnazije. Najpogumnejši dijaki so se nam v šolski telovadnici predstavili z izvrstnimi točkami in pokazali svoje talente. Gledalci so si lahko ogledali odlične solo nastope Zinedina Osmanovića, Nike Špajzer, Melihe Zahirović , plesno točko Nike Leskovar in dve skupinski točki zasavskega Oberkrain Banda in Til Banda. Svojo sposobnost javnega nastopanja pa sta pokazala tudi Živa Lisec in Vasja Grošelj, ki sta z izbranimi besedami samozavestno vodila prireditev.

Nastopajoči so tekmovali v treh kategorijah. Žirija, v sestavi profesorjev K. Bola Zupančič, M. Štrovs in M. Milar, se je odločila, da si nagrado za najizvirnejšo točko zasluži plesalka Nika; nagrado po izbiri publike je prejel raper Zinedin; čestitke za zmago pa gredo Melihi, ki je s svojo izvedbo pesmi Jutranja rosa, zasavske skupine Flora in Paris, očarala prav vse prisotne. Ob zmagi je povedala:«Priti na oder in zapeti nekaj pred profesorji, prijatelji, znanci je izjemno. Ves strah in trema se takrat, ko stopiš na oder, razblinita. Občutki ob zmagi so neverjetni in jih ni mogoče opisati z besedami!«

Za popestritev dogodka se nam je ob zaključku predstavila tudi mlada zasavska rock skupina The Warning, ki je na odru zažigala z glasnostjo in energijo. Če bodo tako nadaljevali, jih bomo še velikokrat slišali.

Organizacija prireditve je zahtevala veliko opravil in zato se iskreno zahvaljujemo vsem, ki so nam pomagali, da je dogodek stekel po načrtih. Prav vsi nastopajoči so se odlično odrezali, pridobljene izkušnje, komentarji in nasveti žirije jim bodo pomagali, da bodo njihovi nastopi v prihodnje le še boljši. Za prihodnje leto pa upamo na predstavitev še več izjemnih in izvirnih talentov, ki jih v šoli prav gotovo imamo.

Zala Pestotnik, 2. a GESŠ Trbovlje, soorganizatorka dogodka

Print Friendly, PDF & Email