Doma Aktualno IGRA NA SREČO: Na poti v Trbovlje že novi Koleos

IGRA NA SREČO: Na poti v Trbovlje že novi Koleos

V Trbovlje prihaja čisto novi Renault. V začetku junija se bo prvi Koleos zapeljal po zasavskih cestah in prav ste lahko tisti, ki ga boste usmerjali levo ali desno. Boste zaigrali NA SREČO in morda postali lastnik novega strešnega kovčka Renault s prostornino 400 litrov?

Vsak dan od ponedeljka 5. junija do petka 9. junija bomo na spletnem portalu ZON.si objavili en prispevek, ki bo vseboval tudi odebeljene nagradne besede ali besedne zveze. Zberite vse (zbirati bo treba od ponedeljka do petka) in se uvrstite v žrebanje za strešni kovček, ki ga podarja Avtohiša Malgaj Trbovlje!

Novi KOLEOS že na poti v Trbovlje

Novi Renault KOLEOS je pravi športni terenec z vznemirljivimi posebnostmi. Vpadljiv atletski profil, robusten prednji del, prepričljiva drža, napete linije s kromiranimi dodatki in prepoznavna osvetlitev z diodnimi lučmi Full LED Pure Vision bodo zagotovo privlačili poglede. Sedite za volan in se odpeljite povsem brezskrbno.

Vstopite v prefinjeno notranjost

Najkakovostnejši natančno vgrajeni materiali z dovršeno dodelavo in še veliko več. Prepustite se prefinjenemu ozračju novega vozila Renault KOLEOS. Prilagodljiva ambientna osvetlitev, panoramsko strešno okno, multimedijski sistem R-LINK 2 z velikim 8,7“ zaslonom na dotik, 7“ TFT barvni zaslon med merilniki in edinstveno ozvočenje avdio sistema Bose Surround System bodo poskrbeli za izrazita doživetja med vožnjo.

Potujte v prvem razredu

Prostorna notranjost novega vozila Renault KOLEOS vas vabi v svet udobja in dobrega počutja, do katerega lahko dostopate povsem neovirano skozi njegova široka vrata. Za pravi užitek bosta poskrbela ogrevana prednja sedeža s prezračevanjem in masažno funkcijo ter razkošen prostor, kjer se boste počutili kot v dnevni sobi. Zahvaljujoč številnim odlagalnim mestom in pomičnemu naslonu za roke bo vsak potnik lahko našel prostor za shranjevanje svojih predmetov. Potniki so tudi na zadnjih sedežih deležni toplotnega udobja ogrevanih sedežev. Pravo razkošje!

Zberite napis, sestavljen iz 12 besed in ga skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov in telefon) od petka 9. 6. 2017 do nedelje 11.6.2017 pošljite na urednistvo@zon.si. V zadevo napišite MALGAJ. Žrebanje bo v ponedeljek 12. 6. 2017 ob 12. uri v Avtohiši Malgaj. S poslanim sporočilom se strinjate s Splošnimi pogoji za nagradne igre in Pravili igre na srečo Malgaj – ZON.si.

Splošni pogoji za nagradne igre

Pravila igre na srečo Malgaj – ZON.si

Foto: Renault.si

Print Friendly, PDF & Email