Doma Aktualno Na trboveljsko zatožno klop bodo danes sedli …

Na trboveljsko zatožno klop bodo danes sedli …

Ste se kdaj vprašali, kaj se dogaja za zaprtimi vrati sodnih dvoran. Recimo v Trbovljah. V medijih beremo, vidimo in slišimo le o bolj odmevnih obravnavah, vse ostalo je uganka. Mi smo preverili, kaj meljejo trboveljski sodni mlini!

V tem tednu imajo na sporedu 4 dražbe, vložene s strani Telekoma, Zavarovalnice Save in A1 Slovenija. V treh postopkih gre za prodajo predmetov občanov – televizije, sedežne garniture, telefonov in tokrat tudi osebni avtomobil. V četrti dražbi, ki bo ta petek prodajajo tudi dvojno peč za peko z ocenjeno vrednostjo 800 evrov podjetja Almin Leniči s.p., zaradi neplačevanja Zavarovalnici Savi. Dve dražbi so izvedli včeraj, dve bodo še na vrsti v petek.

Danes 7 kazenskih obravnav

Poleg dražb bodo v Trbovljah danes in jutri imeli dva pravdna postopka. V enem gre za izpraznitev stanovanja, v drugem za ugotovitev služnostne poti. Sodila bosta predsednik sodišča Gregor Špajzer ter Sonja Ilovar Gradišar.

Danes bo v Trbovljah na vrsto prišlo tudi 7 kazenskih obravnav, ki jih bo “obdelala” sodnica Marjana Škerbic Čebela. Odločala bo v primerih poškodovanja tuje stvari, neplačevanja preživnine, krive ovadbe, tatvine, dveh goljufij in prikrivanja.

Print Friendly, PDF & Email