Doma Šport Na vrsti je derbi 4. kola

Na vrsti je derbi 4. kola

V 4. kolu nogometašice igrajo doma z ekipo NK Medvode. To bo derbi 4. kola in se bo odločalo, ali bodo držali priključek z vrhom.

V 2. kolu ŽNL  je Ženski nogometni klub Trbovlje Peskokop Kepa gostoval v Pivki in izgubil 5:1 z ekipo ŠD Košana. V 3. kolu je bil klub prost.

Lestvica po 3. kolu:

1. ŠD Košana 6 točk
2. Radomlje 6 točk
3. NK Medvode 6 točk
4. ŽNK Trbovlje 3 točke
5. Borke Grosuplje 3 točke …

Na skupščini Medobčinske nogometne zveze Ljubljana 21. septembra so Ženski nogometni klub Trbovlje Peskokop Kepa sprejeli med člane MNZ Ljubljana, kar pomeni, da so tudi člani Nogometne zveze Slovenije oziroma so vpisani v register klubov NZS.

Ana Mele

Zamenjava v trenerski vrsti

Minuli vikend smo z selekcijo U11 odšli na turnir v Ljubljano, kjer je nastopalo 6 klubov:
ŽNK Krim, ŽNK Radomlje, ŽNK Cerklje na Gorenjskem, ŽNK Vrhnika, NK Trebnje in ŽNK Trbovlje Peskokop Kepa. Rezultat v tej kategoriji ni pomemben, deklice so igrale in se zabavale, dosegale gole, so izgubljale in zmagovale.

Zaradi povečanega obsega aktivnosti so se v klubu odločili, da bo trener Hajrudin Ibrakič vodil krožke po OŠ in nogometno šolo. Trenerka članske selekcije pa je postala Ana Mele, ki bo v soboto premierno nastopala v tej vlogi. Na sobotni tekmi bodo med polčasom med sabo igrale deklice nogometne šole ŽNK Trbovlje Peskokop Kepa.

M. B.

Print Friendly, PDF & Email