Doma Šport Nadia in Daniel zmagovalca pokala Oplotnice

Nadia in Daniel zmagovalca pokala Oplotnice

Na 12. Pokalu občine Oplotnica 6. maja je nastopilo 188 tekmovalk in tekmovalcev iz 25 slovenskih klubov.

Trboveljski karate so zastopali Zoja Jug, Nadia Medič, Nik Mrgole, Jure Ostanek, Daniel Haralovič, Enej Drnovšek, Max Žibert, Ožbej Vnuk, Tom Kalpič in Zak Škofljanc. Prav vsi tekmovalci so z nastopom v Oplotnici opravili svoj krstni nastop izven Trbovelj. Vodila sta jih trenerja Rok Lopan in Miha Kovačič. Vlogo sodnice je opravljala Aida Medič.

V katah posamezno sta se med belimi pasovi na najvišjo stopničko zavihtela Nadia Medič med malčicami in Daniel Haralovič med malčki. Tretje mesto je med sedemletniki osvojil Nik Mrgole. Zoja, Jure in Max pa so se morali zadovoljiti z uvrstitvijo tik pod odrom za zmagovalce.

6 medalj za male borce

V športnih borbah je vseh pet borcev prvič nastopilo na tekmovanju v športnih borbah. Eneju med malčki in Tomu med mlajšimi kadeti je zmanjkalo nekaj športne sreče za osvojitev medalje. Bronasti medalji sta si priborila Ožbej Vnuk med dečki nad 40 kilogramov ter Zak Škofljanc med mlajšimi kadeti do 50 kilogramov. Max Žibert pa je v kategoriji dečkov do 35 kilogramov osvojil drugo mesto.

Trenerja sta bila s prikazanim zadovoljna, saj so nekateri mladi tekmovalci Karate kluba Trbovlje že pokazali prve znake perspektivnosti, zato se za dobre rezultate kluba v prihodnje ni bati.

Rezultati:

KATE:
Najmlajši
3. mesto: Nik MRGOLE
Malčice-beli pas:
1. mesto: Nadia MEDIČ
Malčki-beli pas:
1. mesto: Daniel HARALOVIČ

ŠPORTNE BORBE:
Dečki do 35 kg:
2. mesto: Max ŽIBERT
Dečki nad 40 kg:
3. mesto: Ožbej VNUK
Ml. kadeti do 50 kg:
3. mesto: Zak ŠKOFLJANC

glavni trener Miha Kovačič

Print Friendly, PDF & Email