Doma 1+1=2 Nagrade za lego mojstrovine

Nagrade za lego mojstrovine

Fotografije: arhiv Žogarija.si

Ustvarjalci dogodkov in TV oddaj na RTV SLO, Žogarija – mulčki vabijo vse vrtce v Sloveniji, otroke, starše in stare starše k sodelovanju v nagradnem razpisu “Bodi ustvarjalen in zvedav – z lego kot je prav!”.

Prav spodbujanje ustvarjalnosti in zvedavosti in skupinsko ustvarjanje predstavljajo pomembna področja v procesu otrokovega odraščanja in razvoja.

Vrtec izdela eno ali več malih mojstrovin iz Lego kock, jo obvezno poimenuje in pošlje dve fotografiji (1 x fotografija procesa skupinskega ustvarjanja in 1 x fotografija samega izdelka) z imenom in priimkom mentorice ter skupine do 15. junija na e-naslov: info@zogarija.si. Vse prispevke bodo objavili na www.zogarija.si in fb/zogarija skupaj s podatki o vrtcu.

Glasovanje bo potekalo do 25. junija, 11 vrtcev z največ glasovi se uvrsti v finalni del, kjer bodo 7. septembra na finalu Žogarije za Slovenije razglasili zmagovalca.

Nagrade za vrtce

1. NAGRADA: Vožnja skupine do 30 otrok skupaj z mentorji z vlakom na mednarodno finale Žogarije v Zagreb in Lego kocke v vrednosti 150 evrov (15. september 2017),

2. NAGRADA: Vožnja skupine do 30 otrok skupaj z mentorji z vlakom na slovensko finale Žogarije na Bledu in Lego kocke v vrednosti 150 evrov (7. september 2017),

3. NAGRADA: Lego kocke v vrednosti 50 evrov.

Nagrade za tiste, ki bodo glasovali

1. NAGRADA: Vožnja družine z vlakom na mednarodno finale Žogarije in mini Žogarije v Zagreb (15. september 2017),

2. NAGRADA: Vožnja družina z vlakom na finale Žogarije in mini Žogarije za Slovenijo na Bledu (7. september 2017),

3. NAGRADA: Lego kocke v vrednosti 70 evrov.

Print Friendly, PDF & Email