Doma Aktualno Nasilje izvajala kar na vlaku

Nasilje izvajala kar na vlaku

Policisti so bili obveščeni, da je neznani storilec enkrat v zadnjih dveh mesecih iz tovorne prikolice na parkirišču v Trbovljah odtujil aluminijaste letve za oporo in s tem lastnika oškodoval za 750 evrov.

Pobegnil s kraja nesreče

Policisti PP Zagorje ob Savi so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, katera se je pripetila na parkirišču, pri čemer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal, brez da bi nudil policiji ali udeležencu svoje podatke in podatke o vozilu. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in zoper povzročitelja ustrezno ukrepajo.

Policisti so bili obveščeni o povoženju vijaka na območju Moravč, na relaciji Moravče – Vidrga, pri čemer je voznik poškodoval pnevmatiko. Skladno z določili 4. odstavka 111. člena ZPrCP, so policisti odstopili od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov ter udeležencu izdali Obvestilo o odstopu.

Stepla sta se na vlaku

Policisti so bili napoteni na železniško postajo Zagorje ob Savi, saj naj bi se na vlaku pretepale osebe. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta tujca v tranzitu, državljana Madžarske, potovala z vlakom v smeri Madžarske. Osebi sta bili na ŽP Zagorje ob Savi v spremstvu policije pospremljeni z vlaka. Z zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da naj bi se sprla oče in sin. Policisti na kraju kršitve ZJRM- 1 niso zaznali, prič ni bilo, sta pa bila opozorjena na podlagi 147. člena Zakona o tujcih ter v nadaljevanju  pospremljeni na naslednji vlak.

Print Friendly, PDF & Email