Doma Aktualno Nepridipravi poškodovali rondo, škode za 1.500 evrov

Nepridipravi poškodovali rondo, škode za 1.500 evrov

Hrastniški policisti so bili minuli petek obveščeni, da naj bi v gostinskem lokalu eden izmed gostov udaril drugega. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

V soboto ob 22.15 so bili policisti obveščeni o preglasni glasbi v stanovanjskem bloku. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Prerezal gumo na avtu

V petek med 10 in 12. uro je neznanec na Podkumu prerezal pnevmatiko na parkiranem vozilu in s tem lastnika oškodoval za 60 evrov.

Popoldan je neznani voznik na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi o tem obvestil oškodovanca oziroma policijo. Podobno se je zgodilo tudi ponoči, le da je voznik trčil v nepravilno parkirano vozilo, zato so lastniku izrekli globo, povzročitelja pa še iščejo.

Policisti so prejeli prijavo 21-letne občanke, da jo je v nočem času v gostinskem
lokalu v Trbovljah udarila 17-letna občanka, zaradi česar je padla po tleh in si poškodovala roko. Po vseh zbranih podatkih bodo zoper kršiteljico ustrezno ukrepali.

V večernem času se je na parkirišču v Trbovljah pripetila prometna nesreča med voznikoma osebnih vozil zaradi nepravilne vzvratne vožnje, pri tem pa je nastala le materialna škoda.

Zagorski policisti so bili obveščeni, da je neznani storilec poškodoval elektroniko za
uravnavanje svetlobe in vodometa na rondoju v Zagorju. Pri tem je oškodoval občino Zagorje za okoli 1.500 evrov. Policisti o zadevi zbirajo obvestila in napišejo kazensko ovadbo

Kurili naj bi plastiko

Policija je bila obveščena, da na Eberlovi cesti v Zagorju kurijo plastiko, zaradi česar vse smrdi. Patrulja je preverila na naslovu in okolico, vendar ni zaznala nobenega kurjenja ali smradu.

Patrulja Policiste postaje Zagorje je bila z Zdravstvenega doma Zagorje obveščena, da je k njim prišel poškodovan mlajši občan, ki ni znal povedati kje in kako se je poškodoval,
deloval pa je zmedeno.

Pri kontroli prometa so policisti ustavili vozilo, kjer so pri kontroli voznika s hitrim testom za prepoznavo simptomov prepovedanih drog ugotovili, da je pozitiven na prepovedano drogo. Voznik je odrejen strokovni pregled zavrnil. Izrečena mu je bila prepoved nadaljnje vožnje in izdan plačilni nalog. Sledi še obdolžilni predlog.

Anonimni klicatelj je policiste obvestil o glasni glasbi v naselju Srečka Kosovela. Ob prihodu patrulje na kraj kršitve ni bilo ugotovljene.

Grozil bratu in očetu

Na Policijski postaji se je zglasil občan in prijavil kaznivo dejanje Zatajitev denarja na bankomatu.

V Potoški vas naj bi vozniki vozili, kjer to ni dovoljeno. Na kraju je bil dobljen en voznik, ki je kršil zakon, zaradi so mu policisti izrekli ukrep.

Policisti so intervenirali ker je občan grozil svojemu bratu, da ga bo pretepel, nato je grozil še očetu. Zaradi kršitve je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Na Cesti zmage je prišlo do prometne nesreče I. kategorije s pobegom. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik z vozilom zapeljal desno izven vozišča, kjer je trčil v parkiran osebni avtomobil. Po trčenju je neznani voznik odpeljal s kraja prometne
nesreče. Patrulja je pri kontroli terena voznika, ki je povzročil nesrečo.

Print Friendly, PDF & Email