Doma Aktualno Nespodobno se je vedel do prodajalke

Nespodobno se je vedel do prodajalke

Fotografija je simbolična.

Hrastnik

6. maja, ob 12.55, so policisti obravnavali prometno nesrečo na lokalni cesti, kjer je prišlo do oplaženja z vozili ter poškodbe vzvratnih ogledal. V nesreči je nastala manjša materialna škoda.

ob 16.50 so bili policisti obveščeni o sporu med sosedi, do spora pa je prišlo zaradi igranja otrok.

Trbovlje

5. maja so policisti pri kontroli v rednem cestnem prometu ustavili voznico osebnega
avtomobila, ki je v postopku odklonila odrejen strokovni pregled zaradi ugotavljanja vplivov mamil v času vožnje. Zoper kršiteljico bo podan obdolžilni predlog.

6. maja so obravnavali dve prometni nesreči na parkirišču, v obeh primerih sta povzročitelja kraj zapustila brez nudenja podatkov.

7. maja so policisti ustavili voznika osebnega avtomobila, pri čemer je bil opravljen preizkus alkoholiziranosti. Voznik je napihal 1.24 mg/L. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog.

Zagorje

5. maja so policisti obravnavali dogodek na lokalni cesti. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do poškodbe osebnega avta, ko je delavec bagerist  na tovorno vozilo nakladal material, pri tem pa je del materiala padlo na vozilo v trenutku, ko je to pripeljalo mimo. Nastala je manjša materialna škoda. Policisti so zadevo ustrezno evidentirali.

7. maja so policisti so intervenirali na javnem kraju, kjer je občan prijavil, da je pred stanovanjsko hišo neznanec udaril moškega. Policisti še zbirajo obvestila, zoper kršitelja pa  bo podan ustrezen ukrep.

6. maja so posredovali ob prijavi občana, da mu sosed premetava klopi in njegovo lastnino in se nesramno obnaša do njega. Na podlagi zbranih obvestil je bil kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitve ZJRM-1 6/1.

Policisti so intervenirali pri medsosedskem mejnem sporu, kjer je občan prijavil, da naj bi mu sosed porezal ciprese. Policisti so opravili razgovore in soseda opozorili na dobre medsosedske odnose, kršitve niso bile ugotovljene.

Policisti so intervenirali na javnem kraju, kjer se je občan nespodobno vedel do prodajalke v trgovini. Omenjena ni želela sprejeti poškodovanega bankovca, kar je kršitelja razjezilo in je začel vpiti in groziti. Kršitelju bo po zbranih obvestilih  izdan plačilni nalog, zaradi kršitve
ZJRM-1 6/1.

8. maja so policisti prejeli prijavo, da občan na javnem kraju urinira, zaradi česar se ljudje zgražajo. S kršiteljem, ki je bil močno pod vplivom alkohola, je bil opravljen razgovor,  zaradi kršitve ZJRM  mu je bila izrečena globa.

Policisti so bili obveščeni o tatvini artikla v trgovini, osumljenec pa je bil na kraju prijet. Opravljeni so bili razgovori, zoper osumljenega pa sledi kazenska ovadba na ODT.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Oškodovancu je pred
vozilo skočila divjad, ki jo je zadel in je na vozilu nastala materialna škoda. Policisti so zadevo ustrezno evidentirali.

Prejeli so tudi prijavo o poškodbi fasade na stanovanjskem bloku. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec pri premiku vozila trčil v fasado zgradbe in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil osebne podatke in podatke o vozilu. Policisti v zvezi s pobegom še zbirajo obvestila.

Print Friendly, PDF & Email