Doma Aktualno Novi Kraji + Novi Ljudje = Zanimive Dogodivščine

Novi Kraji + Novi Ljudje = Zanimive Dogodivščine

Želja po novih izkušnjah, spoznavanju novih krajev in ljudi so sanje skoraj vsakega izmed nas. Vendar pa mnogi nimajo priložnosti izkusiti bivanja v tujini. Mladinski center Trbovlje si je za eno izmed svojih pomembnih nalog zadal prav uresničitev teh sanj mladim iz lokalnega okolja, še posebej tistim z manj priložnostmi, s pomočjo projektov evropske prostovoljske službe (European Voluntary Service) programa Erasmus+.

V ta namen MCT pripravlja prav poseben dogodek – spoznavni dan evropske prostovoljske službe za mlade s pomenljivim imenom »Novi Kraji + Novi Ljudje = Zanimive Dogodivščine«. Na neformalnem dogodku s sproščenim vzdušjem bo s pomočjo tako tujih kot domačih EVS prostovoljcev predstavljen EVS program: kaj ta sploh je, kaj pomeni, kaj doprinese, katere so možnosti opravljanja EVS-a in kakšne so izkušnje iz prve roke.

Če si torej pripravljen pričeti popolnoma novo in noro pustolovščino, se pridruži ekipi MCT-ja na spoznavnem dnevu evropske prostovoljske službe v TOREK, 11. 7. 2017, ob 10. uri v klubu Mladinskega centra Trbovlje!

Print Friendly, PDF & Email