Doma Šport Obsežna bera medalj za trboveljske plavalce

Obsežna bera medalj za trboveljske plavalce

Memorial Jožeta Rebca 2017, ki je potekal 27. maja v Radovljici je privabil za dobri dve stotniji otrok iz mlajših starostnih kategorij.

Tiatara, Lovor in Taj do odličij

Trboveljski plavalci so se letos udeležili mitinga z dvema dekletoma in dvema fantoma. Tiatari Zupančič, ki se je v Radovljico vrnila po lanskoletnem solo nastopu, so se letos pridružili še Brina Rozina, Lovro Koncilja in Taj Zupančič. Zaradi številnih kategorij, saj so vsi naši tekmovalci plavali vsak v svojem starostnem razredu, je poleg številnih osebnih rekordov, nastope spremljala tudi obsežna bera medalj.


Najmlajši Taj je v svojih petih nastopih osvojil dve 2. mesti: na 200 m mešano in 200 m prsno, medtem, ko je na 50 m delfin ter 50 in 200 m prosto stopil na zmagovalno stopničko. Lovro je 100 m delfin zaključil kot drugi, 50 m delfin, 100 m hrbtno in 400 m prosto pa kot prvi.

Tiatara je opravila tris najtežjih disciplin: 200 m delfin, 400 m mešano in 800 m prosto, dosegla lepe rezultate ter osvojila tri zlata odličja. Manj sreče pa je na tekmovanju imela Brina, saj je bila po odplavani disciplini 50 m prsno in osvojenem šestem mestu zaradi bolezni primorana zapustiti tekmovanje.

Kot zanimivost velja še omeniti osvojeno 7. mesto med ekipami in 7. najboljši rezultat mitinga, ki ga je odplavala Tiatara na 800 m prosto.

Print Friendly, PDF & Email