Doma Aktualno Očividci nesreče, javite se!

Očividci nesreče, javite se!

Policija poziva očividce, ki so 21. junija okoli 19. ure videli ali slišali o prometni nesreči na Trgu revolucije, pri hišni številki 22, v kateri sta bila udeležena voznik motornega kolesa s sopotnico in voznik osebnega vozila, naj se javijo.

Voznik in sopotnica sta pri nesreči padla po tleh in se lažje poškodovala ter nato sama
iskala zdravniško pomoč, voznik osebnega vozila pa je s kraja odpeljal neznano kam.

Naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo oziroma Policijsko postajo Trbovlje, ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Zagorski policisti so obravnavali kršitev javnega reda in miru na javnem kraju. Ugotovljeno je bilo, da je občan kršil določila 1. odstavka 7. člena zakona o varstvu javnega reda in miru, zato mu je bila na kraju izrečena globa.

V nesreči poškodovan otrok

Policisti so obravnavali prometno nesrečo II. kategorije, v kateri se je poškodoval otrok. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj zaradi prekratke varnostne razdalje s prednjim delom vozila trčil v zadnji del vozila, ki je v križišču zavijalo v levo in se je ustavilo. Pri tem se je poškodoval potnik v vozilu udeleženca. Otroka so z reševalnim vozilom prepeljali na zdravljenje. Na vozilih je nastala materialna škoda okoli 1500 evrov. Povzročitelju je bila na kraju izrečena globa.

Onesnažil javno stranišče in v njem zaspal

Policisti so intervenirali na javnem kraju, kjer je občan onesnažil javni WC in v njem zaspal. Zaradi kršitve določil Zakona o varstvu javnega reda in miru mu je bila izrečena globa.

Print Friendly, PDF & Email