Doma Aktualno OČIVIDCI: Ste videli nesrečo na Logu? Javite policiji!

OČIVIDCI: Ste videli nesrečo na Logu? Javite policiji!

Fotografija je simbolična.

Hrastniški policisti pozivajo očividce, ki so bili priča prometni nesreči z materialno škodo, ki se je zgodila 24. maja, med 10.30 in 15. uro, na parkirišču v bližini naslova Log 19 (pri bazenu), da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, Policijsko postajo Hrastnik (03 568 34 60) ali pokličejo na interventno številko 113, ali na anonimni telefon 080 1200. V nesreči je bilo udeleženo osebno vozilo, ki je trčilo v parkirano osebno vozilo znamke VW jetta.

Glaževina razsuta po kilometru ceste

Danes okoli 7.45 so bili policisti Policijske postaje Hrastnik obveščeni o razsutem steklu od mostu v Hrastniku v smeri bližnjega bencinskega servisa. Na kraju so posredovali policisti, ki so z zbranimi obvestili ugotovili, da se je vozniku kamiona iz neznanega vzroka odprla stranica, pri tem pa se je po tleh razsul tovor (steklo) v dolžini približno 1 kilometer. Na kraj je bila poklicana pristojna služba, ki je poskrbela za čiščenje vozišča. Okoliščine samega dogodka policisti še preverjajo.

Kradla v trgovini

Zagorski policisti so bili včeraj obveščeni o sumu storitve tatvine v trgovini. Neznanka je v je v trgovini ukradla artikel in pobegnila. Policisti še zbirajo obvestila.

Včeraj okoli 16.40 so bili zagorski policisti obveščeni o prometni nesreči. Voznik kolesa z motorjem Sim Sport je zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal iz vozišča. V nesreči je utrpel lažje poškodbe. Hkrati so policisti ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola. Vozniku bo izdan plačilni nalog, zaradi alkohola pa podan obdolžilni predlog.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z manjšo škodo zaradi nepravilnega srečevanja. Pri tem je prišlo do oplaženja, udeleženec pa je s kraja odpeljal, ne da bi o sebi nudil podatke.

Print Friendly, PDF & Email