Doma Aktualno Odločeno, kdo bo poskrbel za osvežitev kopalcev

Odločeno, kdo bo poskrbel za osvežitev kopalcev

Foto: arhiv občine Trbovlje

Občina Trbovlje je v drugem poskusu uspešno oddala lokal na trboveljskem letnem bazenu.

Novi najemnik lokala na bazenu, v katerem se bodo obiskovalci med kopalno sezono lahko okrepčali, je gostinec Igor Matanović, so sporočili na občini.

Na razpisu, ki se je zaključil sredi aprila, so prejeli eno prijavo. “Najemnik naj bi lokal v izmeri 265 kvadratnih metrov in z 39 kvadratnimi metri skupnih prostorov najel za določen čas, od 1. maja do 30. septembra, z možnostjo podaljšanja,” so nam že pred časom povedali na občini Trbovlje.

Trenutno potekajo še zadnja dela pred otvoritvijo.

Pogodbo so že podpisali, še izvemo, županja Jasna Gabrič pravi, da gostincu želi vse dobro in obenem zavrača vse očitke še iz naslova zgodbe Paviljon Park, ko se je Matanovič prav tako prijavil, a so na občini razpis kljub prijavi ponovili. “Nezakonito nisem hotela delati, sicer pa nobenih zamer ni,” je odločno poudarila. Trboveljski gostinec ni miroval in se je županje lotil kar po Facebooku, ta pa ga je ovadila (več TUKAJ).

Do konca meseca bo zaradi zamakanja v prostore fitnesa obnovljena tudi terasa na bazenu. Občina bo za obnovo odštela 35.600 evrov.

SORODNI ČLANKI:

Bo bazen še pravočasno pripravljen za kopalce?

Print Friendly, PDF & Email