Doma Aktualno Padel s strehe

Padel s strehe

Fotografija je simbolična.

17. maja so zagorski policisti so obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru. Z
ogledom je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik z neznanim vozilom na parkirišču trčil v parkirano vozilo in poškodoval desni blatnik in zadnja desna vrata. S tem je povzročil materialno škodo za okoli 200 evrov.

Policisti so v večernih urah obravnavali povoženje divjadi, voznik osebnega vozila je zbil lisico. Policisti so skladno z določili 4. odstavka 111. člena ZPrCP odstopili od ugotavljanja
dejstev in zbiranja dokazov.

Včeraj proti večeru je moški iz naselja Padež v Zagorju, ki je pri delu na nadstrešku zaradi
izgube ravnotežja skočil z višine okoli 2 metrov, pri tem pa si je poškodoval nogo. Reševalci Nujne medicinske pomoči Zagorje so poškodovanca na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Trbovlje.

Trčil zaradi prekratke varnostne razdalje

Policisti so sprejeli prijavo, da je voznik osebnega vozila povozil divjad, ki je nenadoma skočila na vozišče.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo z materialno škodo na regionalni cesti Zagorje –
Trbovlje, odcep za Kotredež. Ugotovili so, da je povzročitelj vozil na prekratki varnostni razdalji in s prednjim delom vozila trčil v zadnji del vozila, ki se je ustavilo v
križišču. Povzročitelju je bila izrečena globa.

Policisti so obravnavali sum kaznivega dejanja povzročitev lahke telesne poškodbe. Z
zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je osumljeni z roko večkrat po obrazu udaril znanca, pri tem pa ga je tako poškodoval, tako da je le-ta iskal zdravniško pomoč. Zoper osumljenega bo podana kazenska ovadba.

Na lokalni cesti Krnice – Hrastnik je prišlo do prometne nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

 

Print Friendly, PDF & Email