Doma Aktualno Planinka se je poškodovala

Planinka se je poškodovala

Fotografija je simbolična.

Trboveljski policisti so včeraj okrog 13.45 obravnavali tatvino denarja iz denarnice v
gostinskem lokalu. Neznani storilec je izkoristil nepozornost natakarice med strežbo drugim gostom in pri tem ukradel denar. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ukradli denarnico

Nekaj po 15. uri so policisti obravnavali kaznivo dejanje zatajitve, in sicer je oškodovanec v eni od trgovin pozabil denarnico, ki jo je našel in ukradel neznani storilec.

Okrog 19.15 so policisti posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru na javnem kraju. Zoper kršitelja sledi odločba v hitrem postopku.

Kar v prepovedano smer

Zagorski policisti so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na mestni ulici. Povzročitelj ni upošteval prometne signalizacije in zapeljal v prepovedano smer. Pri trku je nastala škoda za okoli 300 evrov. Povzročitelju prometne nesreče je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Hrastniški policisti so ob 20.40 posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru na javnem kraju. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 18.27 si je po podatkih Regijskega centra za obveščanje na planinski poti od Kala proti Mrzlici planinka poškodovala nogo. Poškodovanki so reševalci nujne medicinske pomoči ZD Hrastnik na kraju nudili prvo pomoč, gasilci PGD Hrastnik mesto pa so jo prenesli do gasilskega terenskega vozila in jo prepeljali do reševalnega vozila pri planinskem domu na Kalu. Od tam je bila prepeljana v Splošno bolnišnico Trbovlje.

Print Friendly, PDF & Email