Doma Aktualno IGRA NA SREČO: Po nakupu še vedno brez skrbi

IGRA NA SREČO: Po nakupu še vedno brez skrbi

Pravočasno se odločite za eno od storitev, ki jih ponujajo v Renaultovi Avtohiši Malgaj v Trbovljah.

Uredijo vam zavarovanje, podaljšano jamstvo in sklenete lahko celo pogodbo o vzdrževanju. Seveda vam ob tem moramo vsaj na kratko pojasniti o čem govorimo, nikakor pa ne pozabite, da še vedno poteka Malgajeva IGRA NA SREČO, ki vam lahko prinese strešni kovček!

Vsak dan od ponedeljka 5. junija do petka 9. junija bomo na spletnem portalu ZON.si objavili en prispevek, ki bo vseboval tudi odebeljene nagradne besede ali besedne zveze. Zberite vse  (12 besed od ponedeljka do petka) in se uvrstite v žrebanje za strešni kovček, ki ga podarja Avtohiša Malgaj Trbovlje!

Podaljšano jamstvo

Vrnimo se k podaljšanemu jamstvu. Gre za storitev, kjer si lahko garancijo podaljšate vse do 72 mesecev ali 200.000 kilometrov.

– Izkoristite popolno kritje, ki ga upravljajo strokovnjaki naše mreže. Kritje za vozilo v primeru mehanske, električne ali elektronske okvare (nadomestni deli in stroški dela).

– Pogodba o podaljšanem jamstvu vam prinaša tudi storitev Renault Pomoč, ki vam je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Sedaj lahko potujete povsem brezskrbno doma in povsod po Evropi.

– Odločite se lahko za nadomestno vozilo za 3 dni ali kritje stroškov za vrnitev domov ali za nadaljevanje potovanja.

– Zaščitite se pred nepričakovanimi stroški. Odločite se za financiranje vašega vozila Renault in sklenite pogodbo o podaljšanem jamstvu brezplačno.

– Izboljšajte preprodajno vrednost svojega vozila s prenosljivim podaljšanim jamstvom.

Poleg novih pri Malgaju prodajajo tudi rabljena vozila vseh znamk.

Omenili smo tudi Pogodbo o vzdrževanju. Če bi želeli predvideti vse stroške vzdrževanja vnaprej, potem je to storitev kot nalašč za vas. Vaš Renault vas ne bo pustil nikoli na cedilu. Izberite si paket vzdrževanja in brezskrbno uživajte v vožnji z jeklenim konjičkom, ki ga bodo redno vzdrževali in servisirali v trboveljskem salonu, vi pa boste že vnaprej vedeli, koliko vas vzdrževanje stane.

In še novost iz področja zavarovanj. Po novem lahko svojega vozilo zavarujete kar v trboveljskem Malgaju. Upoštevajo vaše zbrane ugodnosti in vam sestavijo polico. Prav ugodno zavarovane je novim lastnikom, ki bonusov skoraj še nimajo. Obljubljajo visoke komercialne popuste, zato najbolje, da sami preverite za vas najugodnejšo možnost.

Zberite napis, sestavljen iz 12 besed in ga skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov in telefon) od petka 9.6. 2017 do nedelje 11.6. 2017 pošljite na urednistvo@zon.si. V zadevo napišite MALGAJ. Žrebanje bo v ponedeljek 12.6.2017 v Avtohiši Malgaj.

Splošni pogoji za nagradne igre

Pravila igre na srečo Malgaj – ZON.si

Print Friendly, PDF & Email