Doma Aktualno Podnajemnica kradla lastniku

Podnajemnica kradla lastniku

Fotografija je simoblična.

Trboveljski policisti so minuli petek prejeli prijavo 37-letnega občana, da je oddal v najem opremljeno stanovanje 20-letni Trboveljčanki, ki je v času bivanja v stanovanju iz njega
odnesla več stvari in si jih protipravno prilastila. Po vseh zbranih podatkih bodo obvestili pristojno tožilstvo.

V soboto so posredovali v primeru, kjer se je 27-letnik nedostojno vedel do bivše žene. Izrečena mu je bila globa.

V Trbovljah sta dva voznika na parkiriščih trčila v parkirana vozila in s kraja odpeljala, ne da bi o tem obvestila lastnika oziroma policijo.

Spor in pretep med partnerjema

V večernem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora in pretepa med partnerjema. Obema je bila izrečena globa.

V nočnem času so zaradi glasne glasbe intervenirali v Trbovljah in kršiteljici izrekli opozorilo.

Prav tako v nočnem času so v Trbovljah pri kontroli prometa ustavili 29-letnega voznika, ki je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar so mu avto zasegli, zoper njega pa podali obdolžilni predlog na
pristojno sodišče.

V nedeljo so trboveljski policisti dvakrat intervenirali zaradi medsosedskih sporov.

Zagorski policisti so v petek dopoldan obravnavali potnika na vlaku, ki ni poravnal vozovnice. Policisti so ugotovili identiteto potnika in podatke posredovali Slovenskim železnicam.

Kradel v trgovini

V trgovini v Zagorju je neznani moški izvršil tatvino artiklov, odšel je mimo blagajne, ne da bi plačal artikle, ki so stali 9,17 evrov. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo na parkirnem prostoru v Zagorju, kjer je neznani voznik poškodoval parkirano vozilo, na katerem je nastala materialna škoda v višini 200 evrov.

Prav tako so policisti na območju Hrastnika obravnavali prometno nesrečo na parkirnem prostoru s pobegom. Z ogledom in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno , da je neznani voznik poškodoval parkiran osebni avtomobil znamke Opel Astra, dne 25. maja, med 10. in 12. uro, pred trgovino Mercator na Dolu pri Hrastniku. Policisti še zbirajo obvestila.

Obravnavali so tudi poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, ki se je zgodilo, dne 19. maja, med 13.30 in 17.00 uro. Neznani storilec je poškodoval lak na vozilu z ostrim neznanim predmetom ter s tem povzročil materialno škodo v višini okoli 300 evrov.

Policisti so obravnavali izgubo registrske tablice LJ MR-50 na relaciji Tirna-Zagorje ter tatvino registrske tablice LJ 91-74E na območju Ljubljane. Kaznivo dejanje tatvine je bilo odstopljeno na krajevno pristojno policijsko postajo.

Povzročiteljica nesreče hudo poškodovana

V soboto so bili policisti obveščeni o prometni nesreči II. kategorije na relaciji Kisovec-Izlake. Pet udeležencev se je telesno poškodovalo, zaradi česar so bili na kraju tudi reševalci in gasilci. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je 51-letna voznica osebnega vozila znamke Renault Megane vozila po regionalni cesti Izlake – Kisovec pri tem pa zapeljala (iz še neznanega vzroka) na nasprotni prometni pas, kjer je čelno trčila v 27-letno voznico osebnega vozila znamke Renault Clio, ki je takrat pravilno pripeljala iz nasprotne smeri. Vse poškodovane so bile odpeljane v SB Trbovlje. V nesreči je povzročiteljica utrpela hude telesne poškodbe, voznica Clia in vse tri potnice v Cliu pa lahke telesne poškodbe.

Policisti so obravnavali tudi voznika osebnega avtomobila, ki je pred Savskim mostom v Zagorju povozil kamen, ki mu je priletel pred vozilo in poškodoval podvozje, vzdrževalci cest pa so poskrbeli za čiščenje vozišča.

Hrastniški policisti so bili minuli petek obveščeni o razsutem tovoru (steklovini) po cesti od Savskega mostu do Petrola. Policisti so na kraju ugotovili, da je iz tovornega vozila izpada steklovina, ter se razsula po vozišču v dolžini 300 metrov. Pri tem sta bili dve vozili tudi poškodovani, cesta pa je bila zaprta. Materialna škoda na vozilih znaša za okoli 1.000 evrov.

Print Friendly, PDF & Email