Doma Aktualno Policisti našli večji nasad konoplje

Policisti našli večji nasad konoplje

Fotografija je simbolična (PP Slovenska Bistrica).

V dopoldanskem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi prekratke varnostne razdalje 44-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je trčil  v  vozilo  pred  seboj,  pri  tem  pa  se je ena oseba lahko telesno poškodovala, na vozilih pa je nastala materialna škoda v višini 1.500 evrov. Povzročitelju je bila izrečena globa.
Neznanec  je  v  Trbovljah tekom dneva pristopil do parkiranega osebnega avtomobila  in  ga  z  neznanim  predmetom  poškodoval lak vozila ter s tem lastnika oškodoval za 200 evrov

V nočnem času smo pri kontroli prometa ustavili mladoletnika, ki je vozil moped  brez  veljavnega  vozniškega  dovoljenja,  zaradi  česar  mu  je bil zasežen,  zoper  njega  pa  bomo  podali  obdolžilni  predlog  na pristojno sodišče.

Neznanec je iz skladišča gostinskega lokala v Trbovljah odtujil alkoholne pijače in s tem lastnika oškodoval za 70 evrov.
Policisti so v nočnem času intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med občanoma,  pri  tem  pa se je 32-letnik nedostojno in nasilno vedel, zaradi česar mu je bila izrečena globa.

Zaradi  glasne  glasbe  so  policisti tudi intervenirali  v  gostinskem  lokalu  v Trbovljah. Po vseh zbranih obvestilih bomo ustrezno ukrepali.

Neznani voznik je preko noči na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo  in  s  kraja  odpeljal,  ne  da  bi o tem obvestil lastnika oziroma policijo.

Hrastniški policisti so v petek odkrili večji nasad prepovedane droge rastlina – konoplja, policisti so opravili ogled kraja in nasad uničili.
V petek ob 14.40 uri so bili policisti obveščeni o poškodovanju vzvratnega ogledala na osebnem vozilu. Materialna škoda znaša 200 evrov. Zoper osumljenko bodo policisti podali kazensko ovadbo.
V nedeljo ob 12.05 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom na Cesti 1. maja v Hrastniku, kjer je prišlo do oplaženja med vozili, pri tem pa je bilo poškodovano vzvratmo ogledalo. Materialna škoda znaša okoli 200 evrov.

V Zagorju so v petek v dopoldanskem času na območju Kisovca klicali policiste, zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru in sicer med izvenzakonskima patnerjema. Policisti v zvezi naznanjenega dogodka še zbirajo potrebna obvestila za uvedbo postopka o prekršku zoper kršitelja.
Tudi popoldan so bili na območju Zagorja ob Savi policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili elemente prekrška Zakona o varstvu javnega reda in miru storjenega s strani občana zoper starejšo občanko. V zvezi dogodka policisti še zbirajo potrebna obvestila za uvedbo postopka o prekršku zoper kršitelja.

Popoldan se je v Zagorju pripetila prometna nesreča z materialno škodo in pobegom, ki se je pripetila pri Pošti Zagorje ob Savi. Neznani voznik vozila tuje registracije je pri vzvratni vožnji trčil v parkiran osebni avtomobil ter s kraja prometne nesreče odpeljal, ne da bi oškodovancu – udeležencu nudil potrebne podatke. V cilju izsleditve neznanega voznika in vozila policisti še zbirajo potrebna obvestila.
V popoldanskem času na območju Jevnice so bili Litijski policisti napoteni na prometno nesrečo I. kategorije in pobegom. Med preiskavo prometne nesreče, ki se je pripetila zaradi neupoštevanje pravilne strani in smeri vožnje, je bil izsleden tudi povzročitelj prometne nesreče, voznik osebnega avtomobila s katerim je bil izveden policijski postopek. V postopku s povzročiteljem prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je vozilo vozil pod vplivom alkohola, brez veljavnega vozniškega dovoljenja, da motorno vozilo ni bilo registrirano oz. je bilo odjavljeno iz prometa, na vozilu pa je uporabljal registrske tablice, ki ne pripadajo vozilu ki ga je vozil. Zaradi ugotovljenih kršitev prometne zakonodaje je zoper voznika uveden postopek o prekršku z izdajo plačilnega naloga, ker pa je vozil motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, pa mu je bilo motorno vozilo na podlagi določil ZPrCP zaseženo ter zoper njega vložen obdolžilni predlog na pristojno Okrajno sodišče.

Print Friendly, PDF & Email