Doma Aktualno Pretepel svojega najemodajalca

Pretepel svojega najemodajalca

Fotografija je simbolična

Včeraj zjutraj so policisti v Trbovljah obravnavali tatvino iz lokala, kjer je neznanec med vikendom vlomil skozi vrata skladišča in iz notranjosti odtujil menjalni denar v višini 100 evrov.

V dopoldanskem času se je na Policijsko postajo Zagorje ob Savi zglasila občanka ter naznanila kaznivo dejanje tatvine torbice z vsebino, ki se je zgodilo na območju Republike Italije. Policisti v zvezi naznanjenega kaznivega dejanja še zbirajo potrebna obvestila, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na Okrožno državno tožilstvo.

Prav tako dopoldan so v Zagorju policisti preiskovali kaznivo dejanje tatvine predmetov v enem izmed podjetij na območju Zagorja ob Savi. Policisti v zvezi naznanjenega kaznivega dejanja še zbirajo potrebna obvestila, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na Okrožno državno tožilstvo.

Malo čez 16. uro so včeraj v Trbovljah policisti v obravnavi imeli primer, ko je neznanec vlomil v klet oškodovanca in odtujil žensko kolo znamke Scott, belo črno zelene barve z belim sedežem.

Okoli pol enajstih so bili policisti obveščeni o zaparkiranju vozila, ker pa je kršitelj vozilo pred prihodom policistov umaknil mu je bilo izrečeno opozorilo.

V nočnem času na območju Zagorja ob Savi so policiste poklicali zaradi glasne glasbe na javnem kraju in razgrajanju mladine. Policisti so ob interveniranju tudi neposredno zaznali glasno glasbo, zaradi česar je bila kršitelju izrečena predpisana globa in izdan plačilni nalog, s prihodom so zagotovili javni red in mir.

V Hrastniku naj bi včeraj okoli 15. ure občana pretepel podnajemnik. Policisti obvestila še zbirajo.

Hrastničanka je okoli 18. ure žalila svoje sosede in se nedostojno vedla, zato so poklicali policijo.

Print Friendly, PDF & Email