Doma Aktualno PREVIDNO: Unovčil ponarejen kovanec

PREVIDNO: Unovčil ponarejen kovanec

Zagorski policisti so včeraj dopoldne občanu zasegli neznano snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov bo poslana na analizo, poročajo policisti in če se potrdi da gre za prepovedano drogo bo zoper kršitelja uveden postopek o prekršku z izdajo odločbe o prekršku.

Iz zagorske banke so obvestili policiste o ponarejenem denarju. Pri štetju denarnega izkupička, ki ga je položila pravna oseba naj bi odkrili kovanec, za katerega sumijo, da je ponarejen. Policisti so na kraju vnovčitve zbrali prva obvestila, sporen kovanec zasegli ter ga poslali na analizo. V primeru

da se potrdi, da je kovanec ponarejen bo zoper neznanega storilca na pristojno okrožno državno tožilstvo zoper neznanega storilca vložena kazenska ovadba. Policisti v zvezi suma kaznivega dejanja še zbirajo potrebna obvestila.

V večernem času se je občanka Hrastnika nespodobno vedla do sosede, zato so obvestili policiste, ki so z obema vpletenima opravili razgovore. Zaradi nasprotujoči si izjav in izostalosti prič dogodka, dejanskega stanja niso mogli ugotoviti.

Sredi popoldneva pa so trboveljski policisti imeli v postopku voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Navedeni je z vožnjo nadaljeval, zato so mu odvzeli tudi vozilo in podali obdolžilni predlog na sodišče.

Okoli polnoči so policisti v Trbovljah obravnavali kršitev javnega red in miru, kjer se oseba, ki je bila močno pijana ni hotela pomiriti, zato ji je bilo odrejeno pridržanje do iztreznitve.

Print Friendly, PDF & Email