Doma Aktualno IGRA NA SREČO: Prtljažniki, nosilci za kolesa, nosilci za navigacijo …

IGRA NA SREČO: Prtljažniki, nosilci za kolesa, nosilci za navigacijo …

Ste tudi vi eden tistih, ki zadnjih hip pakirate v avto in takrat ugotovite, kaj vse vam manjka? Med drugim bi prav prišli nosilci za strešni kovček, pogosto kakšna pregrada za prtljažnik, pa nosilec za kolesa …

Izjemno izbiro dodatne opreme za vozila različnih znamk ponujajo v Avtohiši Malgaj Trbovlje. Nekaj imajo na zalogi, večina je dobavljiva naslednji dan. In kaj vse spada pod dodatno opremo, ki bo v teh dneh še kako prav prišla?

IGRA NA SREČO MALGAJ – ZON.si: Vsak dan od ponedeljka 5. junija do petka 9. junija bomo na spletnem portalu ZON.si objavili en prispevek, ki bo vseboval tudi odebeljene nagradne besede ali besedne zveze. Zberite vse (zbirati morate od ponedeljka do petka) in se uvrstite v žrebanje za strešni kovček, ki ga podarja Avtohiša Malgaj Trbovlje!

Poleg lepotnih dodatkov je pred poletjem obdobje, za nakup senčnikov, korit za dno prtljažnika, odlagalnih in pregradnih mrež. Izbrali smo le nekaj stvari, ki vas bodo morda zanimale. Vse ostale pa najdete v trboveljski Avtohiši Malgaj.

Strešni nosilci

Strešni nosilci QuickFix omogočajo preprosto namestitev brez orodja. Omogoča namestitev dodatne opreme na streho, ki poveča transportne zmogljivosti vozila, kot je nosilec za kolo, nosilec za smuči ali strešni prtljažnik. Presegajo zahteve standardov in predpisov glede varnosti in odpornosti.

Prtljažno korito

Prtljažno korito – Namenjeno prevažanju vseh vrst predmetov, še posebej mokrih ali umazanih. Zagotavlja učinkovito zaščito prvotne talne obloge in se povsem prilega obliki prtljažnega prostora. Izdelano iz predelane gume in blaga; primerno za prevažanje vseh vrst predmetov. Priročna, enostavna namestitev in čiščenje.

Nosilec koles

Nosilec koles na vlečni kljuki – Omogoča enostaven in varen prevoz koles za vso družino (brez dodatnih prilagoditev).

 

Nosilec zadnje police – Enostavno nameščanje na vzglavnik, sopotnikom na zadnjih sedežih omogoča udoben ogled videa na tabličnem računalniku z zaslonom na dotik.

Nosilec zadnje police

 

 

 

 

 

Zaščita prtljažnika – Ključnega pomena pri zaščiti prtljažnika in prevozu umazanih predmetov. Preprosto se razgrne in prilagodi položaju zadnjih sedežev. Ko je v celoti razgrnjena, pokriva celotno površino prtljažnika (pod in prag odlagalne površine, stranske stene, naslonjala sedežev). Nedrseča in vodoodporna.

Zaščita prtljažnika

Zberite napis, sestavljen iz 12 besed in ga skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov in telefon) od petka 9.6. 2017 do nedelje 11.6. 2017 pošljite na urednistvo@zon.si. V zadevo napišite MALGAJ. Žrebanje bo v ponedeljek 12.6.2017 ob 12. uri v Avtohiši Malgaj Trbovlje.

Splošni pogoji za nagradne igre

Pravila igre na srečo Malgaj – ZON.si

Print Friendly, PDF & Email