Doma Šport Prva tekma za nogometašice

Prva tekma za nogometašice

Minuli vikend so trboveljske nogometašice odigrale svojo prvo uradno tekmo na stadionu Rudar v Trbovljah. Pred 200 gledalci so se borile kot prave levinje, a nasprotnice so bile premočne.

v sklopu 1.kola Ženske nogometne lige Pro – Tom 2017/18 med ekipami ŽNK Trbovlje Peskokop Kepa – NK Bled Žirovnica 9-0 (3-0) Trbovlje – stadion Rudar 200 gledalcev, sodnik Almir Džinalić (Zagorje ob Savi)

Strelci: 3x Lea Seručnik, 2x Nina Mele, 2x Ana Mele, 1X Anja Pavlin, 1X Tajda Fejzič;

ŽNK Trbovlje Peskokop Kepa:
Maja Zajc, Karmen Vrtačnik Vukajlovič, Lea Seručnik, Maruša Grandovec, Amina Zukanovič, Leila Huremkić, Eva Krajšič, Ana Mele, Anja Pavlin, Nina Mele, Sabina Jolič, Tajda Fejzić, Barbara Pograjc, Nataša Bukovič, Jadranka Košir, Tjaša Sotlar: Trener; Hajrudin Ibrakić

NK Bled Žirovnica:
Gala Dasovič Ravnik, Maruša Šmit, Katja Čop, Ana Čop, Manja Bukovec, Tatjana Čop, Larisa Karahodižić, Natalija Čulk, Nina Knez, Sara Petek.
Trener: Aleš Jerman

Domača ekipa je nastopila oslabljena, saj se je pred tekmo huje poškodovala odlična igralka Laura Zaman, zaradi bolezni pa ni bilo Urške Kolenc in Monike Hadžič. Takoj na začetku tekme so vaje v svoje noge prevzele domače, igralke vse 3 zadetke v 1.polčasu so dosegle 15 letne domače igralke.

Svoj prvi zgodovinski gol na tekmi je dosegla, Anja Pavlin iz Trbovelj, na 2-0 je zadela Tajda Fejzič iz Trbovelj.  Pred iztekom polčasa je 200 gledalcev na tribuni videlo mojstrovino Nine Mele, vse igralke so z svojo borbeno in samozavestno igro dokazala,
kako se bori in igra za barve svojega kluba.

Drugi polčas se je nadaljeval, tako kot se je končal prvi polčas.
V listo strelcev so se še vpisale 3x Lea Seručnik,2x Ana Mele in 1x Nina Mele. Domači trener Hajrudin Ibrakić je imel na razpolago 16 igralk, ki so vse igrale in pokazale veliko željo in borbenost,
kljub temu se odnos moči na igrišču ni spremenil.
Za zmago 9-0 je potrebno pohvaliti tudi igralke in trenerja NK Bled Žirovnica, pravijo Trboveljčani, saj si zaslužijo vse pohvale in čestitke za igro.

Print Friendly, PDF & Email