Doma Aktualno Razgrajal po zdravstvenem domu

Razgrajal po zdravstvenem domu

Fotografija je simbolična.

Zagorski policisti so bili včeraj obveščeni o razgrajanju osebe v Zdravstvenem domu Zagorju. Policisti so osebo, ki se je fizično uprla, obvladali, zaradi psihičnih težav, pa so jo odpeljali na zdravljenje.

Policisti so bili obveščeni o glasni glasbi v stanovanju v stanovanjskem bloku. Policisti so zaradi kršitve zakona o javnem redu in miru kršitelju izdali plačilni nalog.

Hodil po vozišču na Trojanah

Policisti so bili 2 x obveščeni o prometnih nesrečah I. kategorije na parkirišču, v katerih je nastala majhna premoženjska škoda. Neznana povzročitelja sta pri premiku vozila trčila v parkirano vozilo, nato pa s kraja odpeljala, ne da bi oškodovancu nudila osebne podatke.

Policisti so bili napoteni na regionalno cesto na Trojanah, kjer je opažen občan, ki je hodil po vozišču in s tem ogrožal sebe in druge udeležence v prometu. Izrekli so mu globo.

Preko dneva je neznani voznik na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo. Policisti še zbirajo obvestila.

Print Friendly, PDF & Email