Doma Aktualno S helikopterjem v UKC

S helikopterjem v UKC

Včeraj 18.45 sta posadka policijskega helikopterja in sekundarna ekipa kliničnega centra Ljubljana s helikopterjem prepeljala novorojenčka v inkubatorju iz Splošne bolnišnice Trbovlje v UKC Ljubljana, so sporočili na Regijskem centru za obveščanje.

Trboveljski policisti so opravili zaseg prepovedane droge, konoplja-rastline. Sledi hitri postopek zoper kršitelja.

Razgrajal v lokalu, odpeljali so ga v zdravstveno oskrbo

Zagorski policisti so intervenirali v gostinskem lokalu, kjer se je gost nespodobno vedel in razgrajal. Pred prihodom patrulje na kraj, je kršitelj lokal zapustil in odšel domov, kjer so ga našli policisti. Ker je kazal znake bolezni, je bilo o tem obveščeno zdravstveno osebje in je bil odpeljan v zdravstveno oskrbo. Policisti glede kršitve zakona o javnem redu in miru še zbirajo obvestila.

Hrastniški policisti so bil včeraj ob 14.30 obveščeni o tatvini okrasne maske iz osebnega vozila znamke Passat, z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 150 evrov.

Ob 15. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru v Hrastniku, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. Pri tem je nastalo za okoli 700 evrov materialne škode.

Print Friendly, PDF & Email