Doma Aktualno Spet so se spravili nad avte

Spet so se spravili nad avte

Fotografija je simbolična.

Zagorski policisti so v dopoldanskem času v Zagorju obravnavali kršitev javnega reda in miru. Isti kršitelj je po odhodu s kraja kršitve povzročil tudi prometne nesreče prve kategorije in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil podatke. Po vseh zbranih obvestilih zoper kršitelja sledi plačilni nalog, zaradi kršitev cestno prometnih predpisov in kršitve javnega reda in miru.

Policisti so obravnavali vlom v barako, iz katere je neznani storilec odtujil motorne škarje za striženje znamke Iskra rdeče barve, nitno kosilnice znamke Pecker rdeče barve in vrtno kosilnico na gorivo zeleno črne barve neznane znamke. Z dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za približno 550 evrov. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

Izsledili pogrešanega Forda

Policisti preklicujejo iskanje pogrešanega vozila znamke Ford Fiesta, rdeče barve, reg. št. LJ 20-14S. Imetniku vozila je bilo na policijski enoti vozilo zaseženo in vrnjeno lastniku. Po vseh zbranih obvestilih sledi obveščanje pristojnega državnega tožilstva.

Med 18. in 19. septembrom je neznanec na parkirišču v Trbovljah pristopil do parkiranega osebnega avtomobila in poškodoval lak vozila ter tako lastnika oškodoval za 100 evrov.

Prav tako je med 18. in 19. septembrom neznanec na parkirišču v Trbovljah iz osebnega vozila ukradel brisalca vetrobranskega stekla in s tem lastnika oškodoval za 60 evrov.

Print Friendly, PDF & Email