Doma Šport Srebro in bron za zagorske borce

Srebro in bron za zagorske borce

Ekipa Pon Do Kwan Zagorja se je v okviru državne reprezentance udeležila svetovnega pokala na Madžarskem Hungarian Open 2017, ki je potekalo od 18. do 21. maja v Budimpešti.

Do stopničk trije borci

Nastopilo je 2692 tekmovalcev iz 38 držav. Naš klub so predstavljali Miha Drnovšek, Tadej Kolander, Luka Leskovar, Melinda Ramadani, Zala Rozina in Tina Baloh. Pohvalimo lahko vse tekmovalce, saj so vsi pokazali veliko željo in borbenost, ter se v izločilnih bojih prebili do borbe za medalje. Melinda, Luka in Miha so za medaljo zaostali le za točko. Lahko bi bilo tudi drugače, vendar se žal ni izšlo po naših željah.

Še korak naprej in uvrstitev na stopničke je uspela Tadeju Kolandru, ki je med mladinci do 94 kg osvojil 2. mesto. Rezultat je lep, višjo uvrstitev pa je preprečila poškodba podplata ob koncu prve runde.

Zala Rozina je po treh borbah osvojila 3. mesto med starejšimi kadetinjami do 46 kg. Isti rezultat je uspel Tini Baloh med mladinkami do 65 in 70 kg. Z osvojeno srebrno in tremi bronastimi medaljami moramo biti zadovoljni, kljub temu da so bili naši cilji višji.

Print Friendly, PDF & Email