Doma Aktualno Totalni navdušenec

Totalni navdušenec

Žiga Jakopin vas sprejme v trboveljskem Škodinem salonu.

“V zadnjih letih smo imeli preboj v avtomobilski industriji” pojasnjuje Žiga Jakopin, navdušenec nad Škodinimi vozili in prodajalec le teh v Avtohiši Malgaj Trbovlje. Škoda je postala namreč 3. najbolj prodajana znamka v zadnjih letih v Sloveniji.

Marinka in Žiga sta dosegljiva na telefonu: 03 56 33 153.

V Trbovljah si je mogoče v prenovljenem salonu ogledati skoraj vso paleto Škodinih vozil in se z njimi tudi zapeljati na krajšo testno vožnjo. Žiga in Marinka sta tista, ki vozila poznata od glave do pete, tista ki vsakemu obiskovalcu najdeta to, kar išče. “Najprej vprašamo, kdo vse bo uporabljal avto, kam se bodo z njim vozili, koliko ga bodo uporabljali” že iz osnovnih odgovorov svetovalec hitro zoži izbor pisan na kožo vsakemu posamezniku. Če pride k nam štiričlanska družina, ji ne bomo predlagali Fabie, ampak kaj večjega, medtem ko je ta idealna za dva.

Spoznaj ga v živo, preizkusi ga

Vse več strank želi ponudbo po e-pošti: ziga.jakopin@malgaj.com

Kako drugače bi lahko vozilo spoznal, dokler ga ne preizkusiš. Žiga, ki se je v Škode zaljubil že pred leti, je preizkusil že vse in kaj drugega zanj ne obstaja več, se pošali. V Avtohiši Malgaj Trbovlje imajo na voljo velik segment vozil, ki jih lahko stestirate na lastni koži. Preverite, kako deluje določena dodatna oprema, kako udobna je vožnja in predvsem, kako se vozilo odziva na cesti.

Znižana cena, le spremljati je treba

Škoda ima tudi vozila iz zaklada, kar pomeni, da so že pripravljena z določeno opremo in čakajo na nove lastnike. Za kupca pa to pomeni, da vozilo dobi v kratkem času in za zelo ugodno ceno. Praksa je takšna, pravi Žiga, kadar je stranka zelo odprta glede dodatne opreme in barve, lahko za dobro ceno dobi zelo opremljeno vozilo že v nekaj tednih.

Škodini cukrčki

Eden od “cukrčkov” – strgalo za led v pokrovčku za gorivo.

Zabavne rešitve, ki jih je “izumila” Škoda in jih druga vozila povečini nimajo, so pika na i že tako kvalitetnim in vzdržljivim vozilo. Če ste eden tistih, ki nikoli nimate trgala za led, ko bi ga potrebovali.

Dežnik pod sedežem – pride še kako prav.

Odpreš pokrovček za goriva in presenečenje te čaka. Od doma se odpelješ v lepem sončnem vremenu, a kaj ko že čez dve uri lije kot iz škafa. Nič hudega, pod sedežem se skriva zložljiv dežnik. Pa držalo za parkirni listek, inovativni prostor za večje ali manjše plastenke in še mnogo drugih.

Ste jih že videli?

PAKET SUPER ZABAVNIH ŠKODINIH FILMČKOV:

Print Friendly, PDF & Email