Doma Šport Trboveljčanom 17 medalj

Trboveljčanom 17 medalj

Foto: KK Trbovlje

V Kanalu ob Soči  je 5. novembra potekala 3. Pokalna tekma Karate zveza Slovenije. Nastopilo je 353 tekmovalk in tekmovalcev iz 44 slovenskih klubov.

Karate klub Trbovlje so zastopali Zoja Jug, Cristina Korpar Žveglič, Simona Češarek, Žana Dolenc Čučnik, Zoja Vrtovšek, Lara Salkič, Laura Božjak, Klemen Bizjak, Matevž Golob, Nik Mrgole, Jure Ostanek, Tilen Grivec, Daniel Haralovič, Zak Škofljanc, Matija Trošt Čebela, Denis Šehič, Kenan in Alen Isakovič, Marko in Uroš Markuljevič, Timotej Korpar Žveglič, Erik Teo Košmrlj, Ervin Salkič, Domen Zidar in Ajdin Mujkanovič.

V katah posamezno ena, v katah ekipno pa tri medalje

V katah posamezno je edino medaljo osvojila Laura Božjak, srebrno v starostni kategoriji kadetinj. V katah ekipno smo osvojili tri medalje. Najboljši so bili mlajši kadeti v sestavi Denis Šehič ter Marko in Uroš Markuljevič. Bronasti medalji sta osvojili ekipi malčkov v postavi Matevž Golob, Daniel Haralovič in Nik Mrgole ter deklice Žana Dolenc Čučnik, Cristina Korpar Žveglič in Zoja Vrtovšek.

13 medalj v športnih borbah

V športnih borbah so osvojili 13 medalj.  Bronaste medalje so si priborili Cristina Korpar Žveglič, Denis Šehič, Zak Škofljanc, Marko Markuljevič, Ervin Salkič in Domen

Zidar. Na drugo stopničko zmagovalnega odra so se povzpeli Tilen Grivec, Timotej Korpar Žveglič, Erik Teo Košmrlj, Alen Isakovič in Ajdin Mujkanovič. Nepremagljiva na tekmovanju pa sta bila Kenan Isakovič in Marko Markuljevič, ki sta osvojila zlati medalji.

V skupnem seštevku 3. Pokalne tekme Karate zveze Slovenije smo Trboveljčani s 17 osvojenimi medaljami zasedli 5. mesto. Vse, ki bi se radi pridružili Karate klubu Trbovlje vabimo ob ponedeljkih in sredah, med 17. in 18. uro, v večnamenski prostor Osnovne šole Trbovlje.

REZULTATI:

KATE POSAMEZNO:
Kadetinje:
2. mesto: Laura BOŽJAK

KATE EKIPNO:
Malčki:
3. mesto: Matevž GOLOB, Daniel HARALOVIČ, Nik MRGOLE
Deklice:
3. mesto: Žana DOLENC ČUČNIK, Cristina KORPAR ŽVEGLIČ, Zoja VRTOVŠEK
Ml. kadeti:
1. mesto: Denis ŠEHIČ, Marko in Uroš MARKULJEVIČ
ŠPORTNE BORBE:
Dečki do 45 kg:
2. mesto: Tilen GRIVEC
Deklice do 40 kg:
3. mesto: Cristina KORPAR ŽVEGLIČ
Ml. kadeti do 40 kg:
1. mesto: Kenan ISAKOVIČ
3. mesto: Denis ŠEHIČ
Ml. kadeti do 45 kg:
3. mesto: Zak ŠKOFLJANC
Ml. kadeti do 50 kg:
1. mesto: Marko MARKULJEVIČ
Ml. kadeti do 55 kg:
2. mesto: Timotej KORPAR ŽVEGLIČ
3. mesto: Uroš MARKULJEVIČ
Kadeti do 63 kg:
2.mesto: Erik Teo KOŠMRLJ
Kadeti do 70 kg:
2.mesto: Alen ISAKOVIČ
Mladinci do 61 kg:
3.mesto: Ervin SALKIČ
3.mesto: Domen ZIDAR
Mladinci nad 76 kg:
2. mesto: Ajdin MUJKANOVIČ

tajnik kluba Jernej Simerl

Print Friendly, PDF & Email