Doma Aktualno Trboveljski javni uslužbenci se bodo učili protokola in ‘online’ komunikacije

Trboveljski javni uslužbenci se bodo učili protokola in ‘online’ komunikacije

V Delavskem domu Trbovlje bo jutri, od 15.30, potekala Akademija znanja, namenjena vsem zaposlenim v javnem sektorju, katerih dejavnost se financira iz občinskega proračuna. Dogodek organizira občina Trbovlje.

“Letos prvič organiziramo dogodek, s katerim želimo povezati javne zavode, šole in druge ustanove ne le na nivoju direktorjev oziroma ravnateljev, temveč tudi na nivoju vseh zaposlenih. Dogodek bo priložnost za povezovanje vseh udeležencev, izmenjave kontaktov ter hkrati priložnost za pridobitev določenih znanj, ki so v današnjem času vse bolj potrebna,” pravijo na občini Trbovlje.

Predstavili uspešne trboveljske projekte

O poslovni »online« komunikaciji bo predaval Matej Špehar. Osnove protokola ob organizaciji dogodkov bo predstavila Ksenija Benedetti, vodja Protokola Republike Slovenije.

Na Akademiji znanja želijo predstaviti tudi projekte, ki so plod domačih inovatorjev, ustvarjalcev. “Želimo pokazati, da imamo veliko uspešnih, unikatnih in inovativnih zgodb tik pred svojim nosom, na domačem pragu, a da jih včasih premalo poznamo.” Zato bodo svoje projekte predstavili tudi domačini: Alenka Knez bo spregovorila o inovaciji SOS šola, Jernej Pangeršič bo predstavil podjetje Katapult, ki s svojim delovanjem predstavlja unikum v slovenskem prostoru. Na dogodku bo tudi Jure Zupanek iz podjetja Zoyo baby in Ironate, oba projekta sta se uspešno potegovala za začetni kapital na mednarodni platformi Kickstarter.

 

Print Friendly, PDF & Email