Doma Aktualno Trčil v hišo, škode za 8.000 evrov

Trčil v hišo, škode za 8.000 evrov

Fotografija je simbolična.

Minuli petek je Zagorjan prijavil kaznivo dejanje zatajitve. Oškodovanec je izgubil bančno kartico, nato pa ugotovil, da je nekdo dvigoval z njegovega računa.

Zagorski policisti so posredovali v zasebnem prostoru v Kisovcu, kjer je kršitelj pod vplivom alkohola razgrajal. Ker se ni umiril in je s kršitvami nadaljeval, so ga policisti pridržali in mu izdali plačilni nalog.

V soboto so policisti obravnavali poškodovanje stekla na oknu večstanovanjskega objekta. S strani oškodovanca ni bila podana zahteva za pregon kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.

Dva vloma, eden na Izlakah, drugi v Trbovljah

V večernem času so policisti intervenirali v Kisovcu zaradi preglasne glasbe v večstanovanjskem objektu. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na Izlakah so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je vstopil v stanovanjsko hišo, iz katere pa ni odnesel ničesar.

V večernem času so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Trbovljah. Neznanec je vlomil skozi okno, odnesel ni ničesar, je pa lastnika oškodoval za 100 evrov.

Pijani 30-letni Trboveljčan grozil policistu

Trboveljski policisti so bili v petek obveščeni o nasilju v družini. Policisti so opravili tudi razgovore s pristojnimi službami, po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba zoper osumljenko.

30-letni Trboveljčan, ki je bil močno pod vplivom alkohola, je med postopkom pričel groziti policistom, se nedostojno vesti in pri tem ni upošteval ukazov policistov, zato so ga pridržali in mu izrekli globo. Proti njemu bodo podali tudi kazensko ovadbo zaradi groženj policistu. Ker pa je imel pri sebi neznano snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga, bo zoper njega uveden še prekrškovni postopek.

Ukradli otroško kolo

Polcisti so obravnavali tatvino otroškega kolesa znake Muddyfox tail whip BMX 71,
bele barve z zelenima pnevmatikama, ki ga je neznanec ukradel iz  stanovanjskega bloka v Trbovljah in s tem lastnika oškodoval za 300 evrov.

Hrastniški policisti so bili v soboto, ob 12.20, obveščeni o prometni nesreči, ki naj bi se zgodila 24. novembra, okrog 18. ure. Ugotovljeno je bilo, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, ena oseba se je telesno poškodovala, na vozilih pa je nastalo za okoli 1.000 evrov materialne škode.

V soboto, ob 13.45, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na Cesti VDV birigade na Dolu pri Hrastniku, kjer je voznik z osebnim vozilom zapeljal levo ter trčil v stanovanjsko hišo. V nesreči so se tri osebe lahko telesno poškodovale. Nastalo je za okoli 8.000 evrov materialne škode.

Print Friendly, PDF & Email